עבור לתוכן

בעיה ביציאה הדיגיטלית של ה GTO2 שלי ?

Featured Replies

פורסם

מהיום נתקלתי בבעיה שאני אם היא נובעת מכרטיס מסך או מהמסך עצמו.

במסך פתאום אני רואה כל מיני נקודות מרצדות ( לא נראה לי שאלו פיקסלים שרופים מכיוון שבדקתי זאת ) יש לי את הדרייבר החדש של אומגה.

במהלך משחק פתאום המסך נכבה לשנייה וחוזר נכבה וחוזר.

כשבדקתי פיקסלים שרופים בעזרת התוכנה DPB לא ראיתי פיקסלים שרופים אבל שבדקתי את המסך ועברתי לצבע הצהוב המסך כבה וכאילו איבד את הסיגנל מהמסך.

כאשר מביטים על רקע לבן ישנם כל מיני פסים צהובים כאלו.

איפה לחפש את הבעיה?

פורסם

ענית לעצמך על השאלה אחי

אם יש לך כרטיס מסך אחר תחליף תבדוק

ואם יש לך מסך אחר תחליף תבדוק

אני לא מאמין שמישהו יוכל להגיד לך בוודאות אם זה מסך או כרטיס

פורסם
  • מחבר

אני הסרתי את אומגה והתקנתי את ATI ועדיין ברקע לבן אני רואה פסים צהובים שאני בודק ב DPB בצד שמאל אני רואה פסים בצד שמאל לכל האורך ברקע הכחול המסך ממש מרצד בצד השמאלי. :s05:

העברתי את המסך למחשב אחר ואין בעיה אבל החיבור אליו היה אנלוגי ולא דיגיטלי,נסיתי לחבר את הכבל האנלוגי עם מתאם ליציאה הדיגיטלית למחשה שלי ואין בעיה.

החלפתי כבל דיגיטלי אחר והבעיה שוב קורת כמו כן שוב בעת המשחק המסך מידיי פעם כבה ונדלק.

יש רעיונות? היכן הבעיה במסך ביציאה הדיגיטלית שלו או בכרטיס ביציאה הדיגיטלית שלו ? :s05:

פורסם

הבעי נובעת מהכרטיס מסך,הנקודות המרצדות מראות על ארטיפקטים

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

החלפתי לכבל אנלוגי וכל התופעות נעלמו.

השאלה מה נראה סביר יציאה דיגיטלית בכרטיס שנדפקה או היציאה במסך ?

אציין שיש לי את המסך כחודש ועד אתמול הכל עבד יפה מאוד כמו כן עד שלא עברתי ל LCD לא חיברתי כלום ליציאה הדיגיטלית של הכרטיס.

אודה להצעתכם כי אולי אני יצטרך לממש כבר עכשיו את האחריות של או המסך או הכרטיס :kopfpatsch:

פורסם

אתה מתשתמש במתאם DVI למסך?

פורסם
  • מחבר

הבעיה קורת כשאני משתמש ב DVI מסך ל DVI כרטיס מסך.

כשאני משתמש בחיבור אנלוגי מסך ו חיבור לDVI כרטיס מסך ( באמצעות מתאם DVI ) הבעיה לא מופעיה.

הכי מעצבן זה שבמשחקים המסך כל כמה שניות נכבה ונדלק.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה דיי דחוף לי

לקחתי את המסך ובדקתי אותו על יציאה דיגיטלית של כרטיס אחר והתופעה לא קורת ז'אומרת היציאה הדיגיטלית של הכרטיס כנראה לא תקינה :kopfpatsch:

לא כל כך בא לי להתעסק עם מימוש אחראיות מכיוון שיהיה עלי לשלוח את הכרטיס לחיפה ואני מהמרכז ולא בא לי להכנס לסרט הזה.

יש משהו נוסף שאני יכול לבדוק כדי לאמת שאכן היציאה הדיגיטלית במסך דפוקה? דבר כזה יכול לקרות שרק היציאה לא תקינה?

שאני מחבר את המסך ליציאה האנלוגית במסך הצד השני של הכבל מחובר למחשב דרך מתאם ליציאה הדיגיטלית ואז הכל תקין.

כשמחברים את המסך ל DVI המסך כל כמה שניות נכבה ונדלק נכבה ונדלק ( לא רק במשחקים ).

אודה להצעתכם.

פורסם

פעם אחרונה שאתה מקפיץ פעם הבאה יש לך אזהרה!!!

תנסה לבדוק את יציאת ה DVI במסך אחר וכך תוכל לדעת סופית האם הבעייה ב DVI של המסך או של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

טוב יצאתי עכשיו משוגע :screwy:

לא יודע מה קורה, חיברתי מסך אחר ( 17") ליציאת ה DVI ורואים יפה מאוד בלי שום בעיות...מה קורה פה לעזעזל?

המסך שלי במחשב אחר עובד יפה מאוד,מסך אחר על הכרטיס שלי עובד יפה מאוד רק המסך שלי על הכרטיס שלי :kopfpatsch:

יש רעיונות ? ? ? ? ? ? ?

פורסם

שוב

אותו מסך שהיה במחשב שלך שעשה את הבעייה ביצאת ה DVI עובד במחשב אחר כמו שצריך עדיין ביציאת DVI אבל במחשב שלך הוא לא עובד כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

המסך שלי עובד יפה מאוד במחשב אחר כמובן ב DVI וכמו כן מסך אחר שמחבור ב DVI לכרטיס שלי גם עובד יפה מאוד.

רק השילוב של המסך שלי עם הכרטיס שלי יוצרים בעיה... :nixweiss:

אני יודע שזה נראה תמוהה אבל תאמינו לי בשני הבדיקות שעשיתי הצלבה בדקתי טוב מאוד והתופעות פשוט לא היו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים