פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אם יש לחבר שלך מגבר די לו בכרטיס קול כלשהו עם יציאה דיגיטאלית אבל שיהיה תומך ב dd ,dts אבל אם רוצה להשקיע בכרטיס איכותי שילך על:1.creative audigy 2 zs2.creative x-fi extreeme music3. m-audio revolution 7.14.audiotreak prodigy שתי הכרטיסים של קריאטיב מומלצים לגיימרים שתי האחרים לא מומלצים לגיימרים אבל עדיפים במוזיקהיש עוד כרטיסים תעשה חפוש בפורום הזה תמצה הרבה מידע על כרטיסים ותדע יתרונות וחסרונות של כל אחד ותעיין באתר הבית של הכרטיסים שתדע את הפיצרים של כל אחד
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר קודם כל, יש לי מערכת 5.1.התפקיד העיקרי הוא מוזיקה ! סרטים אך גם משחקים.עד עכשיו היה לי Creative Augidy 2 NX אך התקלקל ..הוא היה סבבה , אבל אני לא מכיר כרטיסים אחרים.בעתיד מתכנן לקנות רסיבר רציני, וגם המחשב רציני !לכן חשוב שהכרטיס יהייה איכותי וברמה הכי גבוהה לדרישות שלי ...
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אם אתה גיימר אז קריאטיב הבחירה הנבונהאם מוזיקה אז audiotreak/m-audio/esi ולסרטים די שהכרטיס תומך dd dts דרך היציאה הדיגיטאלית(תבדוק את זה באתר הבית של הכ.קול )אני שמשחקים לא מענינים אותי לקחתי m-audio audiophile 192שהוא תותח במוזיקה אבל אין לו מושג במשחקיםאבל עוד פעם כאשר אתה מחבר את הכ.קול למגבר דרך היציאה הדיגיטאלית אין הבדל בין כרטיסי קול כלל (לכן אולי עדיף קריאטיב לשמור על שתי העולמות )לכן תנסה להשיג חוות דעת על הכרטיסים היקרים של קריאטיב (1100 ש"ח ומעלה )כי הכרטיסים הללו לא מוכרים כל כך בארץתקיש בגוגל את הכרטיס קול ותוסיף reviewאם אתה לא סומך על קריאטיב בנוגע למוזיקה - אין לך עצה אלא לקנות כ.קול חצי מקצועי כמו:1.esi julia2.audiophile3.e-mu 1212כאשר ה e-mu 1212 הכי טוב מבינהם וכנראה גם בתווך מחירו
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר ה - E-MU 1212 באמת הרשים אותי !אך מזה אומר שאין לו מושג במשחקים ?!לא שסאונד במשחקים זה הדבר הכי חשוב לי,אך אני בכל זאת משחק במשחקים...
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים יש לי audiophile 192ותאמת לא ניסיתי אותו במשחקים(וגם פירקתי אותו מהמחשב עד שאני יחליף לספק נורמלי )אבל צריך לדעת שקריאטיב פייבוריטים במשחקים
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר השאלה היא אם אני מתכנן בעתיד לחבר את הכרטיס לרסיבר בכדי להעביר לו את כל נטל העיבוד,מה בכל זאת משנה איזה כרטיס זה ?! אם זה נגיד ה - E-MU 1212או כרטיס יותר זול עם יציאה דיגיטלית כמו XtremeMusic Creative .... ?!
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים דבר ראשון כדי להגיע לרמה של כ.קול חצי מקצועי (לא של קריאטיב ) תצטרך מגבר במחיר 3000 ש"ח צפונהוזאת בדיוק הנקודה אם אתה קונה מגבר ברמה למה לך להשקיע בכ.קול יקר ? זה בזבוז כסף לדבר שאינו נחוץ הרי המגבר איכותי !אם אתה גיימר די לך ב x-fi extreem music אם לא אז הגוליה (700 ש"ח ) או הפרודיגי או האודיופיל 2496ויותר מזה אודיופילים שיש להם מערכות קולנוע ביתי ב 20 אלף שקל סיפרו שקנו כ.קול ב 150 ש"ח בשביל היציאה דיגיטאליתשהרי אין הבדל בדיגיטאלי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.