פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים שלום היום התקנתי וינדוסאני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולהאז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוסיש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזהתודה לעונים!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים לוחצים על Start ובוחרים Run, ובשורת הפקודה יש לרשום CONTROL USERPASSWORDS2וללחוץ אנטר.בחלון שייפתח קיימות שתי לשוניות - נישאר בלשונית USERS - ונסיר את הסימון למעלה מתווית "USERS MUST ENTER......" וכו'.כעת יש ללחוץ OK למטה.ייפצח חלון קטן ונישאל מהו המשתמש שיוגדר כברירת המחדל של חלונות והאם נרצה לקבוע לו סיסמה.מכניסים את שם המשתמש הרצוי (או משאירים אדמיניסטרטור אם רוצים), ולוחצים אנטר.וזהו, סיימנו.יום נעים.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר אחי תודה רבה אבל ניסתי את זה וזה לא הולך ליעשיתי בדיוק מה שאמרת לי לעשות והפעלתי את המחשב מחדש ועדיןין יש את המסך סיסמה הזאת שאני צריך ללחוץ אנתראני רוצה שזה יהיה כמו פעם שישאר הוינדוס עולה בלי הסיסמאות האלה והיוזריםתודה רבה מקווה שתעזרו לי
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים כנראה צריך לבטל גם את מסך ה-WELCOME.כנס ללוח הבקרה - חשבונות משתמשים - "שנה את הדרך בה...." - ותוריד את הסימון משני הסעיפים.אני מאמין שזה יפתור את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.