עבור לתוכן

אי אפשר לטייל בכוננים ע"י לחיצה כפולה בעכבר

Featured Replies

פורסם

למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי.

edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה :(

הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך...

אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה.

ההיסטוריה:

יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה לא חרס בידי , התעצבנתי מאד ובטעות זרקתי לחיצה על set as default.

מאז, הדבר הראשון שקורה שאני נכנס לכונן זה מגיע לי לFIND ועכשיו אחרי ששיחקתי עם זה שעות בניסיון לפתור לא קורה כלום (כבר לי אפשרות open4)...

אם למישהו יש דרך לפתור את זה, אני אשמח מאד אם יוכל להציל אותי. :\

מאד אשמח

תודה רבה מראש

(הסוסים הטרואיינים, כמה שזה נשמע מצחיק, הם לא הבעיה העיקרית)

פורסם

עדיף קודם כול כי תנקה את המחשב שלך מפני Virus/Spyware

ואז נוכל לעבוד עליו בצורה תקינה

פורסם

עדיף קודם כול כי תנקה את המחשב שלך מפני Virus/Spyware

ואז נוכל לעבוד עליו בצורה תקינה

אני מחזק.

אני לא מבין איך אתה מסוגל לעבוד על מחשב נגוע?

בכל מקרה, לגבי הבעיה שווה לך לעשות התקנת שדרוג (upgrade) של ווינדוס שבעצם תתקן את הקבצים שלה.

פורסם
  • מחבר

מה עם האפשרות של חוסר יכולת לשדרג??

ניסיתי למחוק את הקבצים, עם אנטיוירוס של נורטון ועם AVG

ניסיתי גם עם ADWARE להעיף את זה...

שום דבר לא עוזר.

אתה מוחק ידנית, זה חוזר..

פורסם

מה עם האפשרות של חוסר יכולת לשדרג??

מה זאת אומרת? אתה מבין שהתכוונתי לשדרוג ע"י הכנסת דיסק הווינדוס וממש לעשות כמו בהתקנה רגילה רק שבוחרים בתחלה upgrade ולא new installation

בכל מקרה, זה נשמע כאילו שהקמת שם חווה של סוסים טרויאנים, ככה ששווה לך ממש לשקול פרמוט והתקנה נקייה מחדש.

פורסם

כדאי שתנסה את NOD32 בתור אנטי-וירוס ובתור Anti-Spyware תעבוד עם התוכנות הבאות:

Spyware Doctor,Spybot Search & Destroy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים