פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים להזכירך, נשיא בישראל לא עושה כלום חוץ מלאכול בורקסים בטקסים, לנשק תינוקות ולשחרר פושעים במשהו שנקרא "חנינה".
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים קודם כל לפי דעתי מיזמן היה צריך לפרק את מוסד הנשיאות בישראל כמו שדריה אמרה בארץ נשיא לא עושה אף דבר שהכנסת\ממשלה לא היתה יכולה לעשות לבד ואני מוסיף שמוסד הנשיאות עולה מיליוני שקלים בשנה וזה מיליוני שקלים מהכסף שלנו חוץ מיזה לא מדברים על הטרדה מינית מדברים על אונס ועוד חשדות בדברים פלילים אחרים אבל לדעתי מספיק שקצב רק שכב איתה והציבור+אישתו יגרמו לו להיות קטן כמו ש"איציק שפיציק" :lol: קטן היום בעינין רמון מדברים על הטרדה אבל זה משהו קטן וזניח
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים למרות שהוא חף מפשע עד שלא הוכח אחרת, יש לי תחושה שהוא אשם... פשוט יש יותר מידי מתלוננות ועוד מלא פרשיות מהצד (חניונות וכו').לגבי רמון, לדעתי היה משהו קטן ולא משמעותי וזה נופח. אני לא חושב שרמון היה מזרז את ההגעה למשפט בעצמו אם הוא לא היה בטוח שהוא חף מפשע. ועוד היא בחופשה, על חשבון משלם המיסים, בדרום אמריקה.. כמה נוח...אבל עד שבית המשפט לא החליט, אין לדעת...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים כל הפרשות האלה רק עשו טוב כי כאשר עשו האזנות סתר לחשוף אותם עלו על פרשה השחיטות במישרדי מס ההכסה שבכלל לא ידעו על השחיטות הזו ומי מעורב בה עד שהאזינו לשיחות הטלפון של רמון וקצב.... ואז בעצם גילו את השחיטות במישרדי מס ההכסה TASACM
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים כל מי שאומר שהפלילו אותו מה המניע?אתם באמת חושבים שביבי חשב שהוא מאים אליו?על איזה אנשים חשובים קצב השפיע? מי שרוצה ליבחר לנשיאות לא יכל לחכות לסוף הקדנציה?היו מוכנים ליסתכן בגלל כמה חודשים לפני במשכן הנשיא?אני לא רואה אף אחד מפליל אותו הסיכון גדול מידי לרווח
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים הטריד או לא - הוא היה צריך להתפטר, זה פשוט בושה שהוא עוד מכהן, הוא חושב שבעובדה שהוא לא מתפטר הוא עומד על שלו בניסיון להוכיח שהוא חף מפשע אבל זה פשוט בושה מה שהוא עושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.