עבור לתוכן

מארז חדש מבית NZXT

Featured Replies

פורסם

אז למי שמכיר או לא מכיר, NZXT הכריזו לא מזמן על מארז חדש, הראשון מסוג Full Tower והוא נקרא Zero.

הוא מציע 4 מאווררי 120 בדלת והחברה אומרת שהוא בין המארזים היחידים שמגיעים עם כל 8 המאווררים כבר בפנים.

חיפשתי עליו ביקורות ברחבי הרשת אבל לא מצאתי ביינתיים, למרות שהוא נראה מרשים מאוד.

מקווה שיהיה לו מחיר סביר.

והנה לינק למי שרוצה לראות מעמוד הבית של החברה

http://www.nzxt.com/products/zero/

• תגובות 30
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה ממש טוב, נשמע כמו מתחרה לגיגהבייט...

אבל אף פעם לא הבנתי, הכלוב קשיחים חוסם את כל המאוורר הפנימי לא ??

פורסם

נראה טוב, הרבה מאווררים, נקווה שיגיע במחיר נורמלי.

פורסם

נראה מצויין! אם הם כיוונו טוב את זרימת האוויר נראה שיש לו פוטנציאל טוב :xyxthumbs:

הדבר היחידי שמטריד אותי זה שנראה שהדלתות שלו דקות... מעניין כמה הוא יהיה יעיל בסינון רעש...

פורסם

זה ממש מיני STACKER :-) או שאולי לא מיני כל כך :-) אבל עדיין מאוד יפה...

פורסם

על הנייר הוא נראה טוב.. אלומיניום, פול טאוור, 8 מאווררים. אבל השאלה היא אם המארז הזה באמת איכותי וטוב יחד עם כל הפיצ'רים שלו...

פורסם

NZXT נוטים להוציא מארזים יחסית איכותיים

אבל בהתאם לתמחור שלהם בארץ הוא יתחרה ראש בראש מול ה-Stacker 830

והוא לא מספיק איכותי כדי להתחרות בו

פורסם
  • מחבר

כן, הוא בא עם מאוורר 80 בגג שלטענת החברה יסתובב במהירות נמוכה במיוחד כדי לשמור על השקט, אך אני בספק אם הוא יספיק לסלק את כל האוויר החם שמצטבר בגג המארז, במיוחד במערכות High-End מרובות כרטיסי מסך ורכיבים פולטי חום שונים ומשונים.

מה שנראה לי מוזר במארז הזה הוא שהחברה בחרה למקם ארבעה מאווררי 120 בדלת כאשר הם צמודים אחד לשני, אני חושב שאם היו נשארים רק השניים הקרובים לצד האחורי של המארז זה היה מספיק להזרים אוויר גם על המעבד וגם על כרטיס המסך, אפילו במערכות SLI או CrossFire, ואפילו חלק מאוויר היה מגיע ל-Northbridge או ל-Southbridge, מה גם שהדבר יאזן את יחס המאווררים שמכניסים אוויר למארז לעומת המאווררים שפולטים אותו, וגם היה מאפשר לחברה לשים מאוורר 120 למעלה ולמקם את שאר המאוורים במקומות שונים במארז.

דבר חיובי שיש לציין, הוא כי החברה טוענת שזה אחד המארזים היחידים המגיעים עם כל 8 המאווררים מורכבים כבר במארז, ואין צורך לקנות מאווררים נוספים :xyxthumbs:.

גם מוזרה העובדה שמארז שכזה לא בא עם אפשרות לחלון, אבל אולי זה ישתנה בהמשך.

בכל מקרה, מקווה שיימכר בארץ במחיר סביר ויתחרה במארזים בסביבות ה-1000 ש"ח ולא ב-Stacker 830, כי לדעתי הוא לא מסוגל לעמוד מולו בהשוואת ביצועים ופיצ'רים.

פורסם

הבעיה שהמארזים הנוכחיים של NZXT נמכרים בארץ ב-1200 שקל

פורסם

הוא כבר קיים בNEWEGG, מקווה שהוא יגיע בקרוב, אולי אבחר בו בניגוד לאורורה המיועד.

תגידו, המיקום של הכלוב דיסקים הוא לא חוסם את המאוורר הקידמי ?

כלומר בקומפיוקייס למשל הדיסקים ממקומים כרגיל, אז יש זרימה טובה

באלו, הדיסקים ב90 מעל' וזה נראה לי חוסם את כל המאוורר....

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבדקו את העניין הזה זה לא כזה מפריע, בכל מקרה אני מקווה שזה לא מפריע, כי אז זו תהיה בעיה רצינית בעיצוב של המארז.

נדע יותר טוב כשיגיעו הביקורות הראשונות.

וליאור, ה-Lexa שנמכר בארץ ב-1200 ש"ח יותר יקר מה-Zero ב-Newegg, מה שאומר שיש סיכוי שה-Zero יהיה יותר זול ממנו.

פורסם

זה לא מארז ראשון שזה ככה, אצלי בSVIKING זה ככה, באורוראים למיניהם זה ככה...

ליאור, מה דעתך בנושא ?

פורסם

בהחלט חוסם כשההארדיסקים שוכבים על הצד ולא ישרים (כשהמאוורר פונה לצד שלהם)

פורסם

יש סיבה שהיצרנים דובקים בצורה הזאת שוב ושוב למרות שזה לא יעיל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים