עבור לתוכן

שאלה משפטית בנושא וינדוס

Featured Replies

פורסם

אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???

פורסם

לפי החוק הם מעמידים אותו למשפט ובדר"כ זה כנס כספי.... מעשי ברוב המקרים הם לא עושים כלום.

פורסם

הלך עליו. :kopfpatsch:

פורסם

שים לב שאם הוא יוכיח כי ידעת במהלך הקנייה של המחשב שהטכנאי הולך להתקין לך תוכנת חלונות לא מקורית, ולא אמרת לו שום דבר (וזה גם תלוי מאוד כמה זמן השתמשת בתוכנה הלא מקורית על המחשב שלך עד שהחלטת לדווח) גם אתה עלול להסתבך.

פורסם
  • מחבר

היוס קיבלתי את המחשב וגיליתי את זה והיום דיווחתי על זה . אני גם מוכן להעיד על זה אבל הם הולכים בד"כ על מפיצים כך הסיכוי שיתבעו אותי נמוך (זה בהנחה שיעלו עליי ) נגד משתמשים הם בדרך כלל מנסים לעלות את האבטחה של התוכנה והמודעות של זה

פורסם

ונידרשת לשלם עבור התוכנה שהוא התקין לך?, במילים אחרות, האם רכשת את מערכת ההפעלה מאותו טכנאי בכסף מלא והוא סיפק לך מערכת הפעלה לא מקורית? (וכי אז יש עילה להגשת תלונה במשטרה ופתיחת חקירה פלילית).

פורסם
  • מחבר

נדרשתי לשלם על התקנה של הוינדוס נתתי לו חלונות חוקי להתקנה והוא הוחזר עם תוכנה לא חוקית

פורסם

קודם כל תעיין פה:

http://www.ben-shushan.net/how_to_show_and_change_win_key.htm

ותבצע את הצעדים המפורטים ע"מ להזין את המפתח החוקי שברשותך למערכת שהותקנה לך ובכך למעשה להפוך את המערכת לחוקית כאילו הותקנה כך מלכתחילה.

פנית לטכנאי כשגילית שהמערכת שהותקנה לך אינה חוקית?

פורסם
  • מחבר

כן פניתי הוא אמר שבגלל שהגירסא שלי היא PS1 הוא התקין את זאת ועוד את פרו ולי יש את הגירסא הביתית ועוד הגירסה העיברית השנואה עליי במקום האנגלית

פורסם

מסכן הטכנאי.

ניסה להגדיל ראש ולהתקין לך את הפרו במקום גרסה ביתית ועכשיו אתה הולך לתבוע אותו :s07:

לא יותר פשוט להחזיר לו את המחשב ולדרוש שיתקין מחדש את הגרסה שאתה נותן לו ?!

פורסם
  • מחבר

הטכנאי לא ניסה לעשות לי טובה הטכנאי ניסה לעשות קיצור דרך רק על זה שהוא לא שאל אותי זה היה שגיאה 1 ועל זה בנוסף שהיתנהג מטומטם וחשב שאני מפגר הוא ישלם על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים