פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים לפי החוק הם מעמידים אותו למשפט ובדר"כ זה כנס כספי.... מעשי ברוב המקרים הם לא עושים כלום.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים שים לב שאם הוא יוכיח כי ידעת במהלך הקנייה של המחשב שהטכנאי הולך להתקין לך תוכנת חלונות לא מקורית, ולא אמרת לו שום דבר (וזה גם תלוי מאוד כמה זמן השתמשת בתוכנה הלא מקורית על המחשב שלך עד שהחלטת לדווח) גם אתה עלול להסתבך.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר היוס קיבלתי את המחשב וגיליתי את זה והיום דיווחתי על זה . אני גם מוכן להעיד על זה אבל הם הולכים בד"כ על מפיצים כך הסיכוי שיתבעו אותי נמוך (זה בהנחה שיעלו עליי ) נגד משתמשים הם בדרך כלל מנסים לעלות את האבטחה של התוכנה והמודעות של זה
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ונידרשת לשלם עבור התוכנה שהוא התקין לך?, במילים אחרות, האם רכשת את מערכת ההפעלה מאותו טכנאי בכסף מלא והוא סיפק לך מערכת הפעלה לא מקורית? (וכי אז יש עילה להגשת תלונה במשטרה ופתיחת חקירה פלילית).
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר נדרשתי לשלם על התקנה של הוינדוס נתתי לו חלונות חוקי להתקנה והוא הוחזר עם תוכנה לא חוקית
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים קודם כל תעיין פה:http://www.ben-shushan.net/how_to_show_and_change_win_key.htmותבצע את הצעדים המפורטים ע"מ להזין את המפתח החוקי שברשותך למערכת שהותקנה לך ובכך למעשה להפוך את המערכת לחוקית כאילו הותקנה כך מלכתחילה.פנית לטכנאי כשגילית שהמערכת שהותקנה לך אינה חוקית?
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר כן פניתי הוא אמר שבגלל שהגירסא שלי היא PS1 הוא התקין את זאת ועוד את פרו ולי יש את הגירסא הביתית ועוד הגירסה העיברית השנואה עליי במקום האנגלית
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מסכן הטכנאי. ניסה להגדיל ראש ולהתקין לך את הפרו במקום גרסה ביתית ועכשיו אתה הולך לתבוע אותו לא יותר פשוט להחזיר לו את המחשב ולדרוש שיתקין מחדש את הגרסה שאתה נותן לו ?!
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר הטכנאי לא ניסה לעשות לי טובה הטכנאי ניסה לעשות קיצור דרך רק על זה שהוא לא שאל אותי זה היה שגיאה 1 ועל זה בנוסף שהיתנהג מטומטם וחשב שאני מפגר הוא ישלם על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.