עבור לתוכן

השוואה בין סטים של 2.1

Featured Replies

פורסם

בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210.

מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם..

תודה רבה.

פורסם

משום מה ה230 שלי התחילו לעבוד טוב בשבוע האחרון ושומעים בהם מצויין באס טוב מאוד ודי חזקים...

atp מומלצים מאוד וכנראה שהם הכי טובים

הכריאטייב ממה שאני מבין לא מי יודע מה...

פורסם

atp3 הכי טוב למוסיקה...והבאס שלו יפוצצ לך את החדר... :silly:

הכול תלוי איך אתה מפזר את הרמקולים והסאב בחדר לקבלת איכות מקסימלית

פורסם
  • מחבר

משום מה ה230 שלי התחילו לעבוד טוב בשבוע האחרון ושומעים בהם מצויין באס טוב מאוד ודי חזקים...

atp מומלצים מאוד וכנראה שהם הכי טובים

הכריאטייב ממה שאני מבין לא מי יודע מה...

מזתומרת התחילו? חל שינוי בסאונד שלהם? (אגב, זה קורה, אחרי תקופת "הרצה".. אבל ברמקולים יחסית פשוטים מאוד זה לדעתי מאוד פעוט הנושא הזה..)

מאיפה אתה יודע באמת שהרמקולים שלך לא לוקחים את הATP3? אולי הם יותר טובים אבל פשוט לא נשמעו ע"י הרבה אנשים שישללו או יאשרו? הסטאלטים אני מניח מפסלטיק?

תראה, הגודל לא קובע, אני יודע, אבל אני רואה תATP שבנויים בסאטלטים בלי תהודה ואלמנטים מאוד קטנים, ואני רואה ת'סט שלך ורואה משהו טיפונת יותר מסיבי, משהו עם פוטנציאל ליותר.. שוב - איך זה נשמע? חייבים לשמוע, אי אפשר לנבא לפי תמונה..

יש מישו שבכל זאת שמע ויודע להשוות בין שני הסטים?

פורסם

באמת מוזר שהם כאלה קטנים ומסוגלים לעבוד בעוצמות מטורפות..

שמעתי גם את ה ATP3 וגם את ה CREATURE של JBL שהם אפילו יותר קטנים וגם מאוד חזקים.

ממש מחדל שהם עולים רק 400 שקלים.

בא לי לזרוק את הרסיבר שלי ולקנות אותם :P

פורסם
  • מחבר

אל תגזים.. בסופו של דבר כל המערכות האלו לאוזן אמיתית הם הונאה אחת גדולה ובאס מסאב הוא לא באס מרמקול ריצפתי איכותי.

עכשיו להחליט! יש לוגיטיק, יש JBL, יש ת'אלטק המדוברים, ויש גם קריאטיב דגם שבערך באותו סטטוס.

ראיתי בזאפ עוד כמה מערכות - מה באמת הכי איכותי? מה אני קונה? (בשביל קרוב משפחה..)

פורסם

אל תגזים.. בסופו של דבר כל המערכות האלו לאוזן אמיתית הם הונאה אחת גדולה ובאס מסאב הוא לא באס מרמקול ריצפתי איכותי.

עכשיו להחליט! יש לוגיטיק, יש JBL, יש ת'אלטק המדוברים, ויש גם קריאטיב דגם שבערך באותו סטטוס.

ראיתי בזאפ עוד כמה מערכות - מה באמת הכי איכותי? מה אני קונה? (בשביל קרוב משפחה..)

שמתי את הסאב של ATP3 על הריצפה...וחח הפכתי אותו בין רגע לבאס רצפתי...ובנוסף הוא גם נשמע יותר עוצמתי ככה

אני יודע שATP3 מספק אותי למוסיקה מאוד מספק....ועוד מישהו פה בפורום פעם אמר לי שהיו לו את ATP3 ואת X230...לא רק שהסאב של ATP3 כבד יותר האיכות של המוסיקה נשמעת יותר טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים