פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים שאני יתקין את ווינדוס ויסטה RC1 הזה כל כונן C ימחק לי איך זה בדיוק הולך?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ניתן להתקין את VISTA במחשב בו קיימת כבר מערכת הפעלה - מתקינים אותה במחיצה נפרדת ובזמן עליית המחשב ניתן לבחור ביניהם.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה תלוי כיצד התקנת אותה, אבל העיקרון דומה לרוב ההתקנות:1.מכניסים דיסק של XP לכונן ומאתחלים ממנו.2. בזמן שהוא עולה יש שורה שכתוב בה ללחות "R" כדי להעלות את ה-RECOVERY CONSOLE. לא להתבייש וללחוץ.3. נישאל לסיסמת האדמין של המחשב - יש להכניסה.4. הגענו לשורת פקודה נכתוב FIXBOOT, את שם הכונן בו יושבת XP ואז נקודותיים - למשל אם XP יושב בכונן C נכתוב FIXBOOT C:ואנטר. יש לענות על כל השאלות שיעלו בחיוב (ללחוץ על מקש Y ואנטר).5.עכשיו נפעל בדיוק כמו בסעיף 4 רק שנכתוב FIXMBR ולא FIXBOOT - כל הפרמטרים האחרים נשארים.6. מאתחלים את המחשב - מוציאים את הדיסק של XP7. אחרי שנכנסנו ל-XP, לוחצים לחיצה ימנית על המחשב שלי - מאפיינים - לשונית מתקדם - STARTUP AND RECOVERY למטה לבחור SETTINGS - ובלשונית שנפתחה ללחוץ על כפתור EDIT8. אנחנו בתוך הקובץ BOOT.INI שאחראי על איתחול המערכות המותקנות - יש למחוק את השורה בה רשום VISTA או LONGHORN ולשמור. אפשר לסגור.9. ניתן לגשת למחיצה/תיקייה בה הותקנה VISTA ולמחוק הכל.10. סיימנו! עכשיו אפשר לנוח עד שתצא הגירסה המלאה! יום נעים לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.