פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ^ זכות לפרטיות.חלק גדול מהמישתתפים בהגרלה לא רשומים בפורום , מה זה ישנה לך אם יצחק כהן מנהריה זכה? גם ככה אתה לא מכיר אותו...ואולי אחד מהזוכים זה מישהו שאני מכיר? זה מעניין אותי דווקא לדעת מי זכה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים למי ששאל אם תיהיה הגרלה שלישית :הישארו עימנו גם בשבוע הבא - עם הגרלה נוספת והפתעות גדולות אחרות,כל משפחת HWzone
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים זה גם מעניין אותי מי זאת א' שמאשימה את הנשיא באונס, אבל הזכות לפרטיות גוברתבמקרה הזה על זכות הציבור לדעת (חוץ מזה שכאן בפורום, אין לאף אחד זכויות. הנהלת הפורום זה לא הממשלה)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ואולי אחד מהזוכים זה מישהו שאני מכיר? זה מעניין אותי דווקא לדעת מי זכה. זה יכול להמשיך לעניין אותך.. אם הזוכים לא ירצו לחשוף את עצמם - זאת בעיה שלך, וזכותם המלאה..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים זה יכול להמשיך לעניין אותך.. אם הזוכים לא ירצו לחשוף את עצמם - זאת בעיה שלך, וזכותם המלאה.. אם אני הייתי זוכה במערכת קרור מים , אני דווקא הייתי שמח להשוויץ בצעצוע האוברקלוק החדש שלי , וביכולת של המעבד שלי להגיע למהירויות גבוהות מאוד ...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אם אני הייתי זוכה במערכת קרור מין , אני דווקא הייתי שמח להשוויץ בצעצוע האוברקלוק החדש שלי ... :lol: :lol:
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים זה גם מעניין אותי מי זאת א' שמאשימה את הנשיא באונס, אבל הזכות לפרטיות גוברתבמקרה הזה על זכות הציבור לדעת (חוץ מזה שכאן בפורום, אין לאף אחד זכויות. הנהלת הפורום זה לא הממשלה)מה זה יעזור לך?למה אתה רוצה?אני יודע וזה לא משנה כלום.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אתה דפוק, בן אדם... אתה מודע לעובדה שהיא תהיה פתוחה שבוע שלם, נכון ? אני יודע... פשוט אני בלחץ... "מה היה שם"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.