פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר טוב שהחלטתם לפתוח את הדיון אז ככה, הפעם (ההגרלה האחרונה) לא השתתפתי :-X פשוט יצא ככה שכל הזמן דחיתי את זה בעוד יום ובעוד יום. (כי להכנס בשבילי ל E-Mail ולכתוב שם משכתב זה סיוט בשבילי, מהרבה סיבות, אז הפדסתי ) אבל לא נורא, אתם תראו אותי זוכה במשהו כבר בהגרלה הזאת בכל אופן, כל הכבוד לזוכים! (הלו?! איפה אתם!!??) ובהצלחה לכולם בהגרלה הזאת!
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים כלומר, מי שלא קיבל עדיין אימייל לא יקבל?טוב נו... הגרלה שלישית?מצתרף לשאלה....
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תנו שניה לאנשים של HWZONE להגריל... אחר כך נדע אוקיי... שברתי ת F5 במקלדת שלי מרוב לחץ...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אוקיי... שברתי ת F5 במקלדת שלי מרוב לחץ... :lol: :lol: מצטער שאני נשפך מצחוק אבל זה מצחיק מה אנשים עושים מלחץ , שמעתי על אחד שבטעות בלע בורג בגלל שהוא לעס אותו מרוב לחץ ...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא, הם אמרו כבר שלוקח להם עד 24 שעות לשלוח לכל הזוכים הודעות.נ.ב.לא ברור לי למה לא התפרסמה רשימת הזוכים בהגרלה הראשונה, זה לא שלאתר יש אינטרס להסתיראת זהותם של הזוכים נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים :lol: :lol: מצטער שאני נשפך מצחוק אבל זה מצחיק מה אנשים עושים מלחץ , שמעתי על אחד שבטעות בלע בורג בגלל שהוא לעס אותו מרוב לחץ ... כזה אני.... לחצן.. --- ולמה הבאנר של ההגרלה שנייה עדיין מראים באתר?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ^ זכות לפרטיות.חלק גדול מהמישתתפים בהגרלה לא רשומים בפורום , מה זה ישנה לך אם יצחק כהן מנהריה זכה? גם ככה אתה לא מכיר אותו...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא, הם אמרו כבר שלוקח להם עד 24 שעות לשלוח לכל הזוכים הודעות. נ.ב. לא ברור לי למה לא התפרסמה רשימת הזוכים בהגרלה הראשונה, זה לא שלאתר יש אינטרס להסתיר את זהותם של הזוכים נכון? עוד לא אבדה תקוותנו :lol: :lol: מצטער שאני נשפך מצחוק אבל זה מצחיק מה אנשים עושים מלחץ , שמעתי על אחד שבטעות בלע בורג בגלל שהוא לעס אותו מרוב לחץ ... בטח כאב כשזה יצא מלמטה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ^ זכות לפרטיות.חלק גדול מהמישתתפים בהגרלה לא רשומים בפורום , מה זה ישנה לך אם יצחק כהן מנהריה זכה? גם ככה אתה לא מכיר אותו...יש משהו בזה...אבל לפחות נהיה בטוחים שלא זכינו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.