פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים domiel , אנחנו שמחים בשבילך שזכיתה ב 14 מתוך ה 15 הפרסים שהוגרלו בהרגלה הראשונה גם אני שמח בישבלך חבוב
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלחתי את המייל מתיבת הג'ימייל למרות שבאתר נרשמתי עם תיבת הדואר מיאהו.....אתם חושבים שהם ינפו את המייל? לשלוח שוב אבל מתיבת יאהו? מותר בכלל לשלוח פעמיים?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים ווווווואי איך שזה מתלבש לי טוב ה7600GT! יש לי SLI על הלוח אמ... לא מבקש יותר רק את ה7600GTתגידו אם כתבתי להם במייל את כתובת הבית שלי ואז ראיתי שטעיתי ושלחתי מייל נוסף אשר מתקן עם הכתובת אימייל שלי?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לאיזה מנהל אני יכול לפנות בקשר לבעיה עם ההגרלה מספר 2?יש מישהו שאחראי לכך?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים תפנה לחובב הערנבים , MILFORD CUBICAL , מקווה שאייתתי את שמו נכון , הוא אחראי אם אני לא טועה טעות מרה על ההגרלות
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה הוא שאל ? אם זה מה שאני חושב אז אולי הוא ציפה לזה שתימחוק לו אחת מההודעות עריכה : לאחרי ההודעה שאחרי בימקום לדרדר דיון זה אתה צודק ! כמה פעמים שאלו חצי דיון רק זה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים פחות או יותר את אותן שאלות שנשאלו עשרות פעמים, ומשום מה אנשים חושבים שאם הם ישלחו גם באופן פרטי התשובות תהינה שונות...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אז אתה יכול להגיד לי את התשובה?לא יכולת פשוט לענות לי בפרטי?זה לא משהו שקשור לכולם בעיקרון ובגלל זה שלחתי לך את זה בפרטי.אם הייתי יודע את התשובה, לא הייתי שולח את השאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.