פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר לא חושב שטובי ירנדר את כל הסרטונים האלה לחינם... ואללה כמה זמן כבר לוקח לרנדר סרטון כזה? כמה דקות? אתה מקבל מחזור?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כמה דקות?חחחחרתמנו את מעבדי הקונרו שיש לנו, יחד עם ה-FX60 וה- PD 965 למערך ענק וזה לקח לא מעט עדיין...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר מה? אבל זה כולה סרטון ברזולוציה מאוד נמוכה, וחוץ מזה אני לא חושב שהמודלים שם היו כל כך כבדים/מפורטים.מוזר...אזזז... מחר כבר נדע?? או שמחר יהיה עוד איזו ספירה לאחור?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים שהיה 11 יום לא יכולתי לחכות עכשיו אני ממש לא יכל לחכות אני מקווה שב12 כבר יאמרו לנו מתי המיפגש שתיכננו ליפני 11 יום ועדין לא קבעו תאריך סתם סתם ההפתעהההההההההה חח בסוף זה קולקצית דוגמנות של כל חיה בחתימה למשל פבל עם הקיפוד תנין כלב ועוד כמה חח וכל השאר ערנביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר כולנו נהפוך לערנבים מה אתה צוחק?? :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים פרסים בשווי 50,000 מחלקים לוחות אם ארדיסיקים כרטיסי מסך ועוד ... :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.