פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים 1) האתר הופך לפורטל גדול, סטייל YNET, או שהופך למוטמע בתוך אתר גדול וקיים (YNET...?)2) משיקים תוכנת בנצ'ים ואבחון חומרה, רשמית של HWZONE, סטייל everest. 3) הסמל הרשמי של האתר משתנה לכבשה שאוכלת אננסאפשרות 3 זה הימור בטוח.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים tom cruz, please, get out of the closetsouthpark rulz 8)----פבל הקיפוד הזה אני מניח עבר אצלך ניסויים לוידויי מצב זומביוני?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה גם בתכנון, אבל רק לליאור יש לי רעיון יותר טוב הפיכת ספירת המונה במקום כלפי מעלה כלפי מטה ככה נבחן את ליאור בדומה למכונית את ההאצה שלה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי רעיון יותר טוב הפיכת ספירת המונה במקום כלפי מעלה כלפי מטה ככה נבחן את ליאור בדומה למכונית את ההאצה שלה גם פה ליאור יזכה למרות שיש לי כ20K להוריד הוא יכנס מתחת למינוס הרבה לפני משתמשים בעלי פחות מאלפיה אחת ;D
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים תרמתי לפורום הצבעתי למתנה כי זאת דעתי חברים שלי תודו לי על זה שאני תורם אני ימשיך ידידיי חמוד, פה זה לא גיימר. אחח איזה אנשים...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים moonjib, רוצה להיות חבר שלי? אני פה כדי לחפש חברים ולצאת איתם לטיול ;D אין לי חברים אז באתי לפה לנסות למצוא כמה ותראו כבר מצאתי ואני מדבר איתם ( )
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים סוף סוף גיליתי מה זה .. קודם כל זה לא קיפוד , היצור החמדמד שלי קיבל שם לפני כמה ימים ... ודבר שני , חשוש לחייך , התמונה הזאת הולכת להפוך למציאות בחודש הקרוב , אמא של ידידה שלי פסלת ... :smile1:
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לא אומרים פסלית? נגר - נגרית טכנאי - טכנאית דיסק - דיסקית (לא קשור אבל שיהיה ) ומה זה אמור להיות? הכלאה בין כלב ללטאה מסוימת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.