עבור לתוכן

יש לי בעייה בזמן הפעלת המחשב צריך עזרה בבקשה!!

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן.

אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך.

חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה וזה לא בעייה של וירוס או הארדיסק?

אז חשבתי אולי לשאול אותכם אולי זאת בעייה אחרת כרטיס התחמם או מעבד , למרות שלא נראה לי כי כבר החלפתי הארדיסק התקנתי ווינדוס והכול רץ טוב.

ועד דבר חברים אם אפשר זה אם כן צדקתי איך אני יכול לגבות מידע מסוים שיש לי כלומר להעביר למחיצת D למשל שירים שהייתי רוצה ועוד כמה דברים?

אני חשבתי אולי על אפשרות להעלות דרך דוס ומשם אולי יש אפשרות להעתיק מידע מסוים לעבר כונן D לא הצלחתי כי אני לא מבין בזה ובטח אני טועה .

מודה לכול העוזרים ......

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול להביע דיעה

תודה רבה.......

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה??????????????

פורסם

תשים את שני הכוננים כשה 10 גיגה הוא מאסטר והשני כסלייב ואז תצרוב מה שאתה צריך ותפרמט

ותבדוק את החום של הדיסק והמיקום שלו יכול להיות שהאזור יחסית חם וצריך איורור נוסף

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על הטיפ .. ננסה

פורסם

ראיתי את זה קורה

זה בעיה של דרייבר יכול להיות של הלוח אם

אתה חייב להתקין מחדש את הווינדווס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים