עבור לתוכן

AVC.

Featured Replies

פורסם

שלום.

הציעו לי לקנות קירור שנקרא AVC HEATPIPE ל-Socket 478.

עכשיו עזבו שטויות BIG-T ו-SN.. פשוט תאמרו לי איך הוא למי שיש.

למי שאין ומצא איזה ביקורת טובה - מוזמן לשתף אותי בה.

מחיר 155 ש"ח כולל הרכבה. D:

יש לי חבר אחד שאמר לי שזה ממש טוב.. ובכל זאת.. אשמח לחוות דעת מקצועית - וכאן אתם נכנסים לתמונה.

תודה.

פורסם

אייבורי?

ובכן, לא הייתי אומר שהוא "ממש טוב", אבל הוא לא רע. כן, אני מבין אותך - כולם כאן מתלהבים ממוצר מסויים ולא מוכנים להתייחס לשום מוצר אחר. אז נכון שזה אולי לא משתווה ביכולות שלו ל-BT או לנינג'ה, אבל במחיר הזה הוא לא רע בכלל. במחיר הזה יש את הפריזר 7, ולפי מה שחקרתי הביצועים של ה-AVC יותר טובים.

אני משתמש בו והוא הוריד לי את הטמפרטורות מהסטוק. לפי מה שאני זוכר ירד לי 6 מעלות במנוחה. אל תהסס - זה בטח מגיע עם אחריות ואין לך מה להסתבך עם התקנה, או ריצות ומשלוחים אם הוא מתקלקל.

(אגב, אצלי זה לסוקט 775)

פורסם
  • מחבר

אייבורי?

ובכן, לא הייתי אומר שהוא "ממש טוב", אבל הוא לא רע. כן, אני מבין אותך - כולם כאן מתלהבים ממוצר מסויים ולא מוכנים להתייחס לשום מוצר אחר. אז נכון שזה אולי לא משתווה ביכולות שלו ל-BT או לנינג'ה, אבל במחיר הזה הוא לא רע בכלל. במחיר הזה יש את הפריזר 7, ולפי מה שחקרתי הביצועים של ה-AVC יותר טובים.

אני משתמש בו והוא הוריד לי את הטמפרטורות מהסטוק. לפי מה שאני זוכר ירד לי 6 מעלות במנוחה. אל תהסס - זה בטח מגיע עם אחריות ואין לך מה להסתבך עם התקנה, או ריצות ומשלוחים אם הוא מתקלקל.

(אגב, אצלי זה לסוקט 775)

כן. אייבורי.

155 ש"ח.

אני מקווה שזה אכן טוב, כנראה שאלך על זה. אתה יכול לתת לי לינק לשלך?

פורסם

גם לי יש את זה אבל לי החלייפו את המאורר.. ואני לא קנייתי..

ויש לי סוקט 775.. המאוורר עצמו סבבה+ הוא ותר טוב מהסטוק..

אגב מה הוא באמת מגיע לביצועיפ/טמפרטורות של AC7 ?

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את זה אבל לי החלייפו את המאורר.. ואני לא קנייתי..

ויש לי סוקט 775.. המאוורר עצמו סבבה+ הוא ותר טוב מהסטוק..

אגב מה הוא באמת מגיע לביצועיפ/טמפרטורות של AC7 ?

מה שחשוב לי הוא האם הוא באמת שקט..

כי מידת הרעש זה מה שחשוב לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים