עבור לתוכן

שתי שאלות: אחת לגבי טמפרטורה של E6600 והשנייה לגבי דיסק קשיח SATA2

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר.

שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי התקלה הזאת?

תודה על העזרה...

פורסם

1. כן, יכול להיות שהלוח מזייף, גם בהרבה. אני מציע לך לבדוק שוב את ההרכבה של הקירור. תפרק אותו ותסתכל על המדבקה התרמית. תבדוק לפי איך שהיא נמחצה ונמרחה אם היה מגע טוב בינה לבין המעבד.

אל תרוץ לקנות קירור חדש, הקירור שמגיע עם המעבד אמור לספק אותך ולא לגרום לך לבזבז כסף.

פורסם

שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי התקלה הזאת?

תודה על העזרה...

איזה גירסת ווינדוס אתה מתקין בשביל שהווינדוס יזהה את כל ההרד דיסק (מעל ה130 גיגה) אתה צריך את גירסת SERVICE PACK 2 לWINDOWS XP או לWINDOWS 2000את SERVICE PACK 4 ול98 יש צורך להוריד פאטצים מהאתר של מיקרוסופט למרות שעכשיו אין למיקרוסופט תמיכה בוונידוס 98 אז אני לא יודע אם ניתן להשיג אותם

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה להרכיב את הקירור מחדש ואולי גם למרוח משחה תרמית במקום המדבקה ....

הגרסה של הווינדוס שאני מנסה להתקין היא ווינדוס XP גרסה ראשונה , את ה-SP2 אני מתקין רק אחרי שכל הווינדוס המקורי עובד - יכול להיות

שהגרסה שלי יותר מדי ישנה ולא מזהה את כל הנפח של ההרדיסק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים