עבור לתוכן

בעיות סאונד ב- ASUS P5B וגם ב- ASUS P5B DELUX ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

כאשר המחשב פועל , אני שומע הכל מצויין רק שקיים תמיד ברקע ציפצוף תמידי שרק מחמיר עם הגברת הסאונד(והוא נורא מרגיז), הבעייה התגלתה גם LOGICPC

החנות שממנה קניתי את המחשב, ככה שהתקלה אינה אצלי, הבעייה אינה רק בלוח אם הנוכחי ASUS P5B DELUX אלא הופיע גם בלוח ASUS P5B הרגיל, שאותו ניסיתי בהתחלה, הורדתי את כל הדריברים שקיימים באתר של ASUS והבעייה עדיין קיימת.

1- האם למישהו קרתה אותה התקלה?

2-אני תמיד יכול להחליף את הלוח אם ללוח אם אחר, פשוט חבל לי כי הלוח עצמו מצויין,

האם מישהו כאן יכול לעזור?

תודה...

פורסם

לפני שאני ינסה לעזור לך לפתור את הבעייה תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום ותמחוק את "עזרתכם בדחיפות!!"

פורסם
  • מחבר

הכותרת בסדר עכשיו?

פורסם

כן ולא צריך לשלוח לי ה"פ אני כבר יחזור אל הדיון שלך במוקדם או במאוחר.

בקשר לבעייה שלך:

האם הסאונד שאתה שומע בא מהרמקולים של המחשב או מהמארז?

עריכה:

כדאי שתקרא את חוקי הפורום לא מספיק שהכותרת לא הייתה אינפורנטיבית עכשיו מצאתי דאבל פוסט שלך.

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו!

יש לך אזהרה 1 מתוך 3 בשלישית תורחק מהפורום הדיון השני שפתחת נמחק

את הדיון הזה אני ישאיר לבנתיים פתוח

פורסם
  • מחבר

הסאונד מגיע מהמערכת רמקולים החיצונית של המחשב.

פורסם

ניסית להחליף רמקולים?

פורסם
  • מחבר

בדקתי את כל סוגי הרמקולים, MICROSOFT פשוטים, מערכת ואוזניות, כמו שציינתי בפתיחה - הלוחות גילו את אותה הבעיה בבדיקה שהטכנאי בחנות עשה, הוא פשוט הציע לי או להחליף לוח אם או לחפש את הדרייברים באתר אחר חוץ מאסוס, הכרטיס קול הוא מתוצרת SOUND MAX גירסה 5.2 ואני עדיין לא מצליח למצוא דרייבר מתאים... האם יש לך רעיונות?

פורסם

הציפצוף התמידי שאתה מתאר מתחיל רק כאשר מערכת ההפעלה עולה או גם מתי שאתה רק מפעיל את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים