פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אז ככה, זמן לקנות אזניות טובות(יחסית). המחיר הוא עד 100$(רוב הסיכויים שאני קונה בחו"ל, אם יש אןתם אזניות בארץ בלי הפרש מחירים גדול, אז בסדר)רק למוזיקה, לא אכפת לי משחקים סרטים וכו'. לא חשוב ניידות, אני מקשיב רק בבית.עכשיו דרישות שאני מחשיב חובה (לפי סדר חשיבות)1. עמידות. לא רוצה שהם ישברו אחרי חודש.2.נוחות! יש לי אזניים רגישות, אסור שהם לא יהיו נוחות ו\או ילחצו לי על האזניים.3. אטימת רעשים. לא רוצה להגביר ווליום למקסימום ולהרוס שמיעה שכשיש קצת רעש פה. המלצות? חשבתי על הGRADO SR80, אבל הם לא מתאימות לתנאי השלישי... המלצות בבקשה.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים 1. הגראדו די עמידות2. יש כאלה שנוח להם ויש כאלה שלא (ממליץ ללכת לנסות אותן בעצמך בארץ)3. אלה אוזניות פתוחותאתה שומע מה אנשים אחרים אומרים ואנשים אחרים שומעים את המוזיקה שלך
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר "אתה שומע מה אנשים אחרים אומרים ואנשים אחרים שומעים את המוזיקה שלך"בגלל זה כתבתי שהם לא עומדות בתנאי השלישי. פעם הבאה שים לב. יש לך המלצות למשהו אחר?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים צודק, טעות שלי =\AKG K 81 DJיושבות לך בדיוק על התקציב ולפי מה שאומרים בhead-fi נשמעות מצוייןעריכה:הן אפילו יותר זולות
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר יש לי AKG K 71, הם אמנם נשמעות בסדר, אבל לא נוחות עד כדי כאב(אחרי 3-4 שעות איתם זה ממש כואב לאזניים שלי) הK81 נראות שונה בעיצוב, אז אני צריך לנסות אותם כדי לדעת אם הם נוחות....יש מקום בארץ שיש בו אזניות כאלו?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים 'כלי זמר' הם היבואנים שלהם בארץoverload ניסה להזמין את הזוג הזה אצלם אבל כנראה שיש בעיות ביבוא או משהו....ד"אמוזר מה שאתה אומר לגבי ה71 כי לי יש את ה101 שדומות להן מאוד ואני לא מרגיש שום כאבגם לא בשימוש ארוך מאוד
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר בסדר, יש לי אוזניים מוזרות( לאבא שלי למשל אין שום בעיה איתם גם בשימוש ארוך, לי יש).כלי זמר הם היבואן? נו טוב...טוב, אולי אני אשלח ה"פ לoverload,נראה מה נסגר...בקשר לסנהיסר שהוצעו פה..יש דעות?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני אישית מעדיף את ה-280 על פני ה-80 של גראדו. עם זאת, יש להן שתי בעיות. 1, הן לוחצות חזק יחזית מה שמניב חום גבוה ואטימה מעולה (אחד טוב אחד רע). מבחינת צליל יש להן מיד-באס חזק יחסית, באס לא נמוך במיוחד, צליל יחסית מאוזן, אך לא המפורט ביותר.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.