עבור לתוכן

שאלה בנושא ההומו לסבי

Featured Replies

פורסם

למה לא? זה כמו סימן הזהרה כזה, כמו צבעים בוהקים אצל חיות ארסיות. אתה לא תתחיל עם בחורה שנראית בוטשה או אפילו אחת שמתאמצת להראות בוטשה כי אתה חושב "היא בטח לסבית".

רוב הלסביות נראות בסדר, זה שהן לרוב לא מתאפרות וכו' זה נכון, אבל גם רוב הסטרטיות לא נוהגות להתאפר או ללכת עם מחשופים ושמלות. וגם אני חושב שבניגוד לסטיגמה רוב הלסביות לא אגרסביות, אולי יותר אסרטיביות, כי נשיות במשך הדורות כן התפרשה ככנועה בכל זאת (אם התיאוריה שלי מהדף הקודם נכונה בכלל). סתם שמות של מפורסמות שעולות לי לראש ונראות טוב (שלא תגידי "סימן אזהרה") : אלן דג'נרס , פורשיה דה רוסי, ג'ודי פוסטר, מרלן דיטריך ויש עוד בטח..

אם זה סימן אזהרה - אז למה גברים הכי נדלקים מלסביות? וזה לא הקטע של "כי זה בלתי מושג", כי גם אם הן מושגות (נגיד דו מיניות) זה עדיין מאוד מדליק גברים.

פורסם

למה גברים מדליק אותם לסביות? כי זה יותר יפה מלראות 2 גברים אחד בתחת של השני. אישה אחת זה טוב, שתיים טובות כפליים. מן הסתם גם יש אלמנט של TEASING, אותו מושא בלתי מושג ונחשק (לא הייתם מתים לעשות את זה עם 2 בחורות?). יש גם איזה פאק בתפיסה של חלק מהגברים בנושא של לסביות - חלקם לא מסוגלים להבין איך זה שהבחורה הזאת לא רוצה אותו, הרי הוא גבר-גבר! בד"כ תסביך של ערסים או סתם אגומאניאקים שחושבים שהם מתנת האל לנשים. ואכן, יש גם הרבה גברים שפשוט ראו לסביות רק בסרטי פורנו... אם אחת לא מטופחת ולא ממש נאה תגיד לך שהיא לסבית אתה תאמין לה וזה לא ידליק אותך (כי אתה רוצה להאמין שהיא לא נמשכת אליך, הרי היא כונפה - וזה גם לא ידליק אותך כי היא כונפה). לעומת זאת, אם אתה בא להתחיל עם מישהי יפה עם מיני פתאום היא אומרת לך שהיא אוכלת שטיחים אז ישר החייל שלך יצדיע ועוד ילחש לך "מה אכפת לך על איזו דייטה היא, תוציא ממנה מספר!".

פורסם

למה זה מחרמן לראות שתי לסביות (טוב, לא בדיוק סתם לראות, ולא בדיוק כל שתי לסביות)? לא יודע, זה פשוט מחרמן... משהו לא מוסבר, פלאי החיים.

אולי זה באמת הקטע של הדמיון, אולי זה סתם עוד מקום פרימטיבי בראש, זה באמת לא משנה.

פורסם
  • מחבר

מה כל כך מסובך?

גברים אוהב נשים, ואוהבים סקס.

משמע באקט לסבי שי רק דברים טובים- סקס ונשים, אין שום דבר רע.

כמו שVITNER הסבירה, אישה אחת זה טוב, שתיים טובות כפליים.

ועל זה נאמר פעמים כי טוב.

פורסם

כל דבר לא שגרתי מגרה. יש דברים לא שגרתיים שהם פשוט מוזרים מדי / מביכים מדי / משפילים מדי / מפחידים מדי / מגעילים מדי - ואז אותה מבוכה / גועל / וואטאבר מדכא את תחושת הגירוי. וכמובן, זה אינדיווידואלי. יש כאלה ששתי נשים נראה להם מגעיל (אמנם נדירים, אבל יש כאלה - ואני מדבר על סטרייטים).

והאמת, גבר גם מתגרה מדברים שמדגישים את האקט עצמו, ומנתקים אותו מהקשר אחר. לכן, שתי בחורות שמתרכזות בסקס ביחד - זה בדיוק נופל על ההגדרה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים