פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר בוינדוס..הוא כותב את הדגם האמיתי..אבל הוא כותב cd-driveוגם הנרו לא מזהה אותו כצורב
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים איזה גירסה הנרו ?אם זה צורב מהסדרות החדשות אתה תצטרך גירסה 7 או להוריד עדכון חומרה לגרסה 6 אם יש לך אותה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אני הוצאתי אותו ממחשב ישן.. ושמתי אותו במחשב חדש..במחשב הישן הוא עבד פרפקט..ומזתומרת מחובר ל-IDE אחר..הוא היחידי שמחובר בחיבור IDE
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים בקשר ל IDE אני התבלבתי(חשבתי שיש לך דיסק קשיח שמחובר ל IDE במקום ה SATA שיש לך)הג'מפר שנמצא על כונן ה DVD הוא Master/Slave/CS?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אין לי מושג איפה הוא נמצא..איפה הוא אמור להיות..? ואיך אני יודע מה מהם זה מסטר.. ומה אחר..(וכן.. יש לי דיסק קשיח SATA)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הג'מפר זה הפלסטיק הלבן הקטן, כדי לדעת איזה פינים הם מסטר/סלייב/CS אתה צריך להסתכל על הכונן עצמו
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אני יודע מזה גמפר.. אבל אני לא יודע איך להבדיל בינהם..מה כתוב שם מה כל אחד? או איך?ומה זה צריך להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מה קשור הג'מפר אם המחשב כבר מזהה אותו.... כצורב רגילכלומר הג'מפר בסדר....... לא????לדעתי הוא משתמש בתוכנת צריבה שהיא ללא דיוידי........... זה הכלתתקין תוכנת צריבה לדיוידי... ואז תראה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר הוא לא מזהה אותו כצורב בכלל..מה שיש לי זה צורב DVD..אבל המחשב מזהה אותו ככונן דיסקים רגיל.. לא צורב רגיל אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.