פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים XP 3800 SINGEL CORE 2.4GHZאוXP 3800 DUAL CORE 2.0GHZאם יש לכם איזה קישור טמ"פ זה יעזור תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני לא חושב שיש הבדל ממשי...אולי ה3800 SC....אבל שוב..זה יהיה כנראה זניח..בכללי אלו מעבדים שלא נוטים להתחמם יותר מדי כמו פרסקוט למשלותשנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית..שתכיל את המעבדים לפחות
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אכן..ומצד שני ל3800 עם ליבה אחת התדר שלו גבוה יותר...זה ויכוח סרק לדעתי....הם בערך באותה רמה..אלה שני מעבדים שלא נחשבים כ"חמים" ואין שום בעיה איתם...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים בחור המעבד מיתחמם לא לפי תדר... אולי לפי מתח וDC מיתחמם הרבה יותר מVEINCE[קריר]
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כפולי ליבה נכון להיום מתחמים קצת יותר. (ההצהרה הינה כלפי השוואה של כפול ליבה של AMD לבין חד ליבה של AMD. באינטל זה קצת שונה)
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אכן..ומצד שני ל3800 עם ליבה אחת התדר שלו גבוה יותר...זה ויכוח סרק לדעתי....הם בערך באותה רמה..אלה שני מעבדים שלא נחשבים כ"חמים" ואין שום בעיה איתם...הבעיה שיש לי את המאוורר הזה עם ברגים והשאלה אם הוא מספיק כי אני לא יכול לשדרג למשהו אחר ???http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר כל עוד אתה לא עושה OC קירור סטוק יהיה מספיק!כנל לגבי זה... אני לא יכול לשם את המאורר שבא עם המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.