עבור לתוכן

כמה זמן אפשר לשמוע בMP3 לפני שיהרסו האוזניים? כנסו..

Featured Replies

פורסם

יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו..

עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם)

אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?)

בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה?

תודה רבה

פורסם

זה לא מדויק אבל כל חצי שעה צריך לתת לאוזניים מנוחה בווליומים גבוהים וכל שעה בווליומים נמוכים.

פורסם

כנראה שהצורה של האוזניות לא ממש מתאימה לך לאוזן.

פורסם

ממ כן אבל עדיין לא מומלץ לשמוע יותר מ30 דקות מוזיקה חזקה עם אוזניות.

אבל יש אפשרות לקנות אוזניות מיוחדות אשר פועלות כמו רמקולים (הצלילים לא נכנסים לתוך האוזן אלא לדפנות האוזן) ואז אפשר לשמוע הרבה יותר מחצי שעה (משהו כמו שעתיים שלוש)

אם אתה רוצה אני יכל להמליץ לך על האוזניות שיש לי (ICANS) ממש טובות והן היחידות (חוץ מאוזניות 5.1) שעושות את זה (אני חושב), כן הן דיי יקרות (120$) ואין אותם בארץ אבל שוות כל שקל ושקל. (וזה לא פירסומת חחח(למרות שזה ניראה ככה))

פורסם

שלום, כל מה שאמרתם לא נכון בכלל.

מכיוון שבווליום שמעל 100 דציבילים תוך 15 שניות!!! יש פגיעה לכל החיים באוזן, עכשיו מה זאת אומרת פגיעה לכל החיים לא שהופכים להיות חירשים כן...

אלה פשוט האוזן נפגעת לתמיד בצורה שלא מרגישים בכלל, אבל אם לשמוע ככה כל יום כמה שעות.. אז כן השמיע תהרס..

ולא אם לשמוע אפילו 4 שעות כל יום עד שתתחיל להרס השמיע נאי יכול להבטיח שזה יקח לפחות כמה חודשים טובים.

מכיוון שלי יש אוזניות כבר מלפני שנתיים ותמיד גדולות למשל כרגע יש לי של חברה

OVAN

לא מי ידוע מה אבל אוזניות גדולות כאלו שפשוט אחלה, אני שומע איתן כבר הרבה מאוד זמן... וגם עם אוזניות קודמות שלי שהיו גדולות ותאמת יש לי בעיות שמיעה.

אבל זה כבר אחריי כמה חודשים טובים שמתי לב שזה קרה..

אז ככה שאתה יכול לשמוע כמה חודשים אבל לאחר מכן תרגיש פגיעה משמעותית בשמיעה שלך.

פורסם

תנמיך

פורסם
  • מחבר

תנמיך

אני שומע על ממש נמוך לפעמים ועדיין..

אם אתה מכיר את הMP3 הזה אני שומע לפעמים על 8 (מתוך 30) ועדיין כואבות לי האוזניים

שלום, כל מה שאמרתם לא נכון בכלל.

מכיוון שבווליום שמעל 100 דציבילים תוך 15 שניות!!! יש פגיעה לכל החיים באוזן, עכשיו מה זאת אומרת פגיעה לכל החיים לא שהופכים להיות חירשים כן...

אלה פשוט האוזן נפגעת לתמיד בצורה שלא מרגישים בכלל, אבל אם לשמוע ככה כל יום כמה שעות.. אז כן השמיע תהרס..

ולא אם לשמוע אפילו 4 שעות כל יום עד שתתחיל להרס השמיע נאי יכול להבטיח שזה יקח לפחות כמה חודשים טובים.

מכיוון שלי יש אוזניות כבר מלפני שנתיים ותמיד גדולות למשל כרגע יש לי של חברה

OVAN

לא מי ידוע מה אבל אוזניות גדולות כאלו שפשוט אחלה, אני שומע איתן כבר הרבה מאוד זמן... וגם עם אוזניות קודמות שלי שהיו גדולות ותאמת יש לי בעיות שמיעה.

אבל זה כבר אחריי כמה חודשים טובים שמתי לב שזה קרה..

אז ככה שאתה יכול לשמוע כמה חודשים אבל לאחר מכן תרגיש פגיעה משמעותית בשמיעה שלך.

חחח תודה אחי על התגובה אבל תחשוב איזה בושות זה ללכת עם כאלה אוזניות עליך שאתה ברחוב.. בית סבבה לגמרה אבל בחוץ לא נעים

אם אתם לא יודעים בדיוק כמה תוכלו להפנות אותי לפורם (אפשר גם באנגלית) או מקום אחר שיותר מתמצאים בנושא?

פורסם

איזה אוזניות יש לך ???

הכאב באוזנים לא בהכרח (וסביר להניח) שלא קשור לדציבלים ויותר קשור לאוזניות. אני מניח שיש לך אוזניות כפטור או כאלה שנכנסות לאוזן.

את הטבלא אני פירסמתי לפני איזה חודשיים, אני כבר לא זוכר איפה זה, אבל אני יחפש.

עריכה, קבל:

http://headwize.com/articles/hearing_art.htm

בקיצור, מה התקציב שלך לאוזניות חדשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים