עבור לתוכן

כיצב לבדוק את מפרט המחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי.

הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות. למשל איזה ווינדוס להתקין xp הבנתי שעדיף שלא (צורך הרבה)

בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה!

משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.

פורסם

יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי.

הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות.

בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה!

משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.

דבר ראשון , לוח אם , מעבד וזכרנות , אתה רואה בתוכנה בשם CPU-Z , אותה אתה מוריד מפה ממדור ההורדות של האתר , אחר כך בשביל כרטיס מסך וכל השאר אתה לוקח תוכנה בשם EVEREST HOME EDITION , חפש בגוגל תמצא

פורסם
  • מחבר

טוב אז הנה מידע מהתוכנה cpu-z (לא ידעתי מה בדיוק צריך אבל אולי זה בסדר)

intel pentium 2

16 KBytes

mainboard : intel corporation SE440BX-2 AA720932-208

Memory: SDRAM 160MBytes

בעיקרון מה שאני רוצה לעשות במחשב זה שיהיה פחות איטי. עם צריך זיכרון אז איזה? ועם צריך דיסק קשיח איזה? המחשב יכול להיות איטי גם מהתחממות?

פורסם

לדעתי חבל להשקיע אפילו גרוש במחשב הזה. תשדרג אפילו לזול ביותר שיש היום ויהיה לך שיפור משמעותי

פורסם

טוב אז הנה מידע מהתוכנה cpu-z (לא ידעתי מה בדיוק צריך אבל אולי זה בסדר)

intel pentium 2

16 KBytes

mainboard : intel corporation SE440BX-2 AA720932-208

Memory: SDRAM 160MBytes

בעיקרון מה שאני רוצה לעשות במחשב זה שיהיה פחות איטי. עם צריך זיכרון אז איזה? ועם צריך דיסק קשיח איזה? המחשב יכול להיות איטי גם מהתחממות?

אוי ואבוי... היום אתה כבר לא תמצא בחנויות חלקים שמתאימים לסלוטים ולתושבת של הלוח אם שלך , אם אתה רוצה מחשב יותר מהיר פשוט תקנה מחשב חדש , גם בתקציבים מזעריים יש פה במדור המפרטים המומלצים שעודכן הרגע(אתה תמצא אותו בקלות לבד , אבל הנה קישור http://hwzone.co.il/specslist/main.php) מפרטים מעולים לכל מטרה, מה אתה מצפה מהמחשב שלך? משחקים? סתם גלישה באינטרנט? כדאי שתתיעץ גם במדריך להרכבת מפרט שהוא פשוט מצויין של DR.N00B , קישור גם לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0 , וכמובן תתיעץ עם אנשים לגביי המפרט שלך פה בפורום הזה תפתח ת'ראד עם מטרת המחשב והתקציב שאתה וכמובן אם אתה רוצה אותו עם מסך או לא , מקווה שעזרתי !!!

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על היעוץ אני ישקול את הרעיון של מחשב חדש.

בעיקרון המחשב הוא לעבודות וגלישה באינטרנט. לא יותר

פורסם

ב2000-2500 שקל אתה מקבל אחלה מפרט לזה , שוב תתיעץ פה בפורום זה פורום מעולה שכל הזמן עוזר לאנשים עם בעיה כמו שלך (כלומר קניית מחשב חדש)

פורסם

תודה לכם על היעוץ אני ישקול את הרעיון של מחשב חדש.

בעיקרון המחשב הוא לעבודות וגלישה באינטרנט. לא יותר

אני לא יודע איך אתה מצליח לגלוש איתו או להיכנס לוורד...

המחשב ממש בצורה אנושה :o

פורסם

אני לא יודע איך אתה מצליח לגלוש איתו או להיכנס לוורד...

המחשב ממש בצורה אנושה :o

זה לא ממש משנה , כל עוד הוא הצליח אין לו שום סיבה אמיתית להחליף מחשב , לעומת זאת עכשיו הוא אומר שהמחשב הזה איטי ורוצה חדש , מסכים איתו...

פורסם
  • מחבר

עדיין לא אמרתי שאני רוצה חדש. קודם כל אני בודק את העניין עם אפשר להוסיף משהו שיהיה פחות איטי.

ואני משתמש במחשב אחר ככה שאין לי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים