פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר טווח השמיעה של האדם הוא בין 10 ל-150 דציבלים. מעבר ל150 הצלילים מועברים דרך עצמות הגולגולת... ומשם לאברי השמיעה..ואז נוצרת פגיעה בילתי הפיכה.......ויש עוד הרבה להוסיף.... אבל כך אנו חורגים מהנושא....ולהזכירכם אני מבקש עזרה במציאת מאוורר 120 בסביבות 100 CFM
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים טוב אני מבין שאתם מגזימים..... האם אתם יושבים עם מאוורר שולחני גדול בקייץ??........... האם הוא מרעיש במידה מטרידה???לא ממש ניראה לי ..... והוא מפיק הרבה יותר רעש מהמאוורר שהצעתם לי... אגב הנהציטוט מויקיפדיה על רעשיםטווח השמיעה של האדם הוא בין 10 ל-150 דציבלים.10 דציבלים - נשימה נורמלית 30 דציבלים - לחישה 60 דציבלים - שיחה רגילה 110 דציבלים - בכי תינוק, צעקה חזקה, מוזיקה רועשת 130 דציבלים - נחיתה והמראה של מטוסי סילון כך ש 40 דציבל במקסימום נתונים בתוך קופסא..... ולא ממש מגיע למהירות שיא.... זה סביראז נא לא להוציא דברים מפרופורציה.....דרך אגב בדקתי בThermaltakeוהדציבלים שם חוגגים הרבה יותר מההצעה כאן.... והביצועים הרבה פחות מרשימים קישורית http://www.thermaltake.com/dcfans/led/bluesmart.htm40Db לא נותן לי לישון בלילה.אבל כמו שאמרתי מקודם, יש שם נגד משתנה, תמיד תוכל להחליש בלילה.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יש פוטנציומטר... שאתה על המחשב תגביהה את המאורר עד הסוף, עם המוזיקה והכל לא תשמע אותו... שאתה יושן תנמיך אותו עד הסוף...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר מה זאת העברית הזאת???..............כאשר אני יושן אני לא מבצע כל פעולה אני יושן(עכשיו)הכוונה שלך היא כאשר אני מתכון ללכת לישון... אז אני אבצע את הפעולה הרצויהעברית עברית..... זאת השפה שלכם תתגאו בה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.