פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אמרנו לך תשמן, אבל זה רק לזמן קצר, כי לרוב זה יחזור אחרי זמן קצרתמיד עדיף לקנות חדשמה הכוונה חבל, מאוורר כבר לא במצבו הטוב ביותר , אז למה סתם להתעסק איתוקנה אחד חדש, הוא עולה 20 ש"ח(ב KSP למשל)
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר כן אחי המאורר שעושה את הרעש זה המאורר שמוציא אז איזה גדול אני יקנה אותו גודל או שעדיף יותר?!
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים שמע מה תעשה.קח את המקלדת שלך, ועם פלייר תשלוף את המקשים י' ח' ו- א' ממנה ותשבור אותם עם פטיש.יהיה לך הרבה יותר נחמד ככה.בקשר לרעשים, מה שעושה רעש תזרוק לפח ותקנה חדש.אם תמשיך ככה אני צופה לך עתיד מזהיר כאן איתנו בפורום(או שלא) יש לך אזהרה 1 מתוך 3 על ספאם.lidor_abo עדיף לקנות אותו גודל מאורר כי אם תקנה גדול/קטן יותר החשש הוא שזה לא יתאים לחורים של הברגים שאתה צריך לחבר למאורר.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר חברה שימנתי את המאוררים עם oil pentring משהו כזה שהספרי מבחוץת אדום וצהוב כזה ועדיין יש רעש מהמאורר מה לעשות חברה?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים קנה אחד חדש, הוא עולה 20 ש"ח(ב KSP למשל)!עכשיו כבר אין לך ברירה , אם הוא מרעיש גם כשמשומןאז תתחדש!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אחי קניתי מאורר חדש ועדיין יש רעש רגע מה צריך להיות המאורר רעש קצת או שלא? אניכ כבר נואש..!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אחי לפעמים המחשב שקט ולפעמים הוא עושה רעשים מזה אומר מה ככה זה צריך להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים איך אתה רוצה לדעת איזה מהחלקים\מאווררים עושה את הרעש אם אתה סגרת את המחשב?תפתח את המארז ותדליק את המחשב ואז תצמיד את האוזן כדי לשמוע מאיזה חלק מגיע הרעשתעשה את זה לדעתי ואם לא אז תבדוק שהמארז לא רועד על איפה שהוא נמצא... לחבר שלי היה רעש כזה כמו של מקרר כזה במחשב וניסינו לבדוק מה הבעיה ובסוף סתם המארז קצת רעד והוא היה עם טיפה רווח מהקיר אז הוא עשה רעש...
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים lidor_abo תחליט מקודם אמרת שהרעש נמוךאז מה גם אצלי יש רעש ישנם מאוררים רועשים קצת וישנם שקטים.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים "אחי לפעמים המחשב שקט ולפעמים הוא עושה רעשים מזה אומר מה ככה זה צריך להיות?"זה נשמע כמו התנהגות של המאוורר של המעבד(או כרטיס מסך)תעמיס את המערכת( CPU 100%), בעזרת התוכנה S&M למשל ותבדוק האם מרעיש המאוורר של המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.