פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים איך אתה רוצה לדעת איזה מהחלקים\מאווררים עושה את הרעש אם אתה סגרת את המחשב?תפתח את המארז ותדליק את המחשב ואז תצמיד את האוזן כדי לשמוע מאיזה חלק מגיע הרעש
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אז צריך לשמן אותו, אחרי שניקית אותו מהאבקכדי לבדוק האם זה ממאוור , פשוט שים יד על הציר שמסתובב( העיגול) כך שתעצור אותו או תנתק אותו מחשמל, אם עדיין יש רעש אז זה לא המאוורר הזה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אחי אין רעש של משאית או משהו אבל יש רעש כזה יכול ליהות שזה ככה אמור להיות??פתחתי לפני את המחשב וניקיתי עם פאן על אוייר קר את המאורר ואת כל האבק שהיה שם זה בסדר נכון?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אחי אין רעש של משאית או משהו אבל יש רעש כזה יכול ליהות שזה ככה אמור להיות??פתחתי לפני את המחשב וניקיתי עם פאן על אוייר קר את המאורר ואת כל האבק שהיה שם זה בסדר נכון?כן, זה בסדר. רעש יכול לנבוע מרעידות. יכול להיות שאחד מהמאווררים קצת משוחרר אבל אתה חייב קודם כל לדעת מה הגורם.תנתק כל פעם אחד מהמאווררים ותגלה את מקור הרעש ןנמשיך משם.יכול להיות שחיזוק המאווררים יפתור את הבעיה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אחי יש לי מאורר על המארז שלא תפוס עם ברגים אחי... הוא משוחרר אחי....!! כמו המפוח שבא שאיך שאתה פותח את המארז אתה רואה אותו משוחרר כזה קיצר מה אתה אומר לעשות אחי? זה מקור הרעש וכבר ניקיתי את המאורר!
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אחיםשלי חיברתי עם ברגים ניקתי אבק ממש ממש אין בכלל אבק על המאורר הדלקתי את המחשב פתוח אין רעש כשסגרתתי את המחשב יש את אותו הרעש שהיה לי מהזה?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אם הרעש מופיע רק שהמחשב סגור זה הדופן שלו רועד.נסה לסגור יותר טוב או לשם איזה חתיכת קרטון שלא יזוז
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר לא אחי הרעש מופיע גם שהמחשב פתוח שאני מוציא את המאורר אין את הרעש הזה מה אתם אורים מה השלב הבא אחרי שניקיתי אותו מאבק מה יכול להיות בגלל שלא שימנתי אותו?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים שמע מה תעשה.קח את המקלדת שלך, ועם פלייר תשלוף את המקשים י' ח' ו- א' ממנה ותשבור אותם עם פטיש.יהיה לך הרבה יותר נחמד ככה.בקשר לרעשים, מה שעושה רעש תזרוק לפח ותקנה חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.