עבור לתוכן

פגמים חמורים בVS4121?+ אוזניות אלחוטיות

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים:

קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות:

1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה..

2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל...

מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות?

ד"א המלצות גם על Logitechי X-530 לסראונד, קראתי בביקורת שיש להן איכות סאונד טובה אבל הסאב וופר חלש יחסית. זה נכון?

דבר שני, אני צריך אוזניות אלחוטיות איכותיות, גם למשחקים ומוזיקה. אני מוכן להשקיע בין 500-800 ש"ח באוזניות... כמובן שאם יש הצעה במחיר יותר נמוך אז אדרבא. :xyxthumbs:

כאן הדגש הוא פחות על איכות אלא על מרחק שידור, אני צריך מרחק של 3 מטר פחות או יותר של שידור נקי.. כמו כן חשוב שהאוזניות יהיו עם חיבורי SPDI/F לטלוויזיה וחיבור רגיל לנגן מוזיקה (MP3).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזאת הקפצה אבל אין לי ברירה. :nixweiss:

עידכנתי את הדיון ומכיוון שהוא כבר היה בתחתית העמוד אז זה די הכרחי... נא להתחשב.

'כל מקרה, אנשים אני צריך תגובות בבקשה... אני יודע שזה נושא שגרתי אבל עדיין זה אמור להיות המקום לזה.

פורסם
3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

ננעל.

Ilayn,

אתה מקבל אזהרה ראשונה מתוך 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים