עבור לתוכן

יש למישהו מושג מתיי יוצא בארץ THERMALTAKE BIG TYPHOON VX?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת

פורסם

תתקשר לחנויות ותשאל. אין יותר מדויק מזה

פורסם

דבר ראשון זה VX

דבר שני: אתה מתעכב רק בגלל הביג טייפון?! :-X תקנה תמחשב תהיה עם קירור סטוק עד שיגיע :)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון זה VX

דבר שני: אתה מתעכב רק בגלל הביג טייפון?! :-X תקנה תמחשב תהיה עם קירור סטוק עד שיגיע :)

צודק לגביי הVX , התבלבלתי בכותרת ויתוקן מייד , ואני מזמין את המפרט הזה מחנות של חבר טוב ואני לא רוצה לשגע אותו יותר מדיי , אז מחכה להזמין הכל במכה אחת וזהו (אתם יודעים , בגלל שזאת חנות של חבר טוב המפרט הזה עולה 6000 שקל במקום 9000 , אחריי טובה כזאת , אני לא אשגע אותו יותר ממה שצריך)

תוספת : תוקנה הכותרת , ולגביי להתקשר לחנות , אני אעשה את כשיהייה לי זמן

פורסם

אל תקח את ה-BT בכלל... תקח את ה-NINJA, עדיף לך.

פורסם

זה לא דיון מה יותר טוב: ה-BT או הנינג'ה. פשוט תענו על השאלה.

פורסם
  • מחבר

אל תקח את ה-BT בכלל... תקח את ה-NINJA, עדיף לך.

1. היה לך מדריך אוברקלוק מצויין, הבעיה היא שהוא נעלם ואני ממליץ לפתוח אחד חדש וכבר שיהייה מעודכן , ובנוסף אליו טמפרטורות שאסור לעבור וטמפרטורות יותר נמוכות שמהן והלאה המעבד ייכנס לTHERMAL THROTLING כדיי לחסוך חום

2. התווכחו על הנושא מאות פעמים , ובכל הפעמים יצא שהBT טיפה פחות מקרר, אבל הרבה יותר שקט (אני מדבר על BT F.E ולא על BT VX כשהוא במהירות מקסימלית של 2000 סיבובים לדקה) ואני צריך מחשב שקט שאני אוכל להוציא ממנו פי 2 ביצועים באוברקלוק עם קרור אוויר , בכל מקרה , אני קונה את הVX

זה לא דיון מה יותר טוב: ה-BT או הנינג'ה. פשוט תענו על השאלה.

תודה

פורסם

תקשר לנעה לגבי ה-VX.

הנינג'ה יותר טוב ושקט כמוהו.

לגבי המדריך, יש מצב שאני אעדכן אותו... נדבר על זה עם בני.

פורסם
  • מחבר

על איזה דגם מסדרת הנינג'ה אתה מדבר? ואתה משווה אותו לVX כשVX במהירות מלאה או במינימילית ? תן קצת פרטים גם לגביי מחירים (מחיר של VX אתה עוד לא יכול לתת אבל של הנינג'ה הדגם שאתה מדבר עליו תן פרטים) בכל מקרה נראה לי שאני אלך על הVX כי הוא פשוט מעולה לפי כל ביקורת שראיתי עד היום.

לגביי המדריך , אכן בני רונן (SUBX) מנהל את הפורום הזה וכל ת'ראד שאמור לקבל סטיקי צריך לעבור בקרת אייכות שלו , את בקרת האייכות שלי הוא עבר אבל זה לא אומר כלום לאף אחד... אני מוכן כמובן לעזור לך לעצב את המדריך , אבל זה כבר נפרד מנושא הת'ראד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים