פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אני הולך להזמין את המחשב שלי תיכף ויש לי התלבטות לגבי הספק...וזה המפרט מארז 6A19 עם ספק HEC300 ART לפי המצלות של הרבה זה מארז טוב+זול+ספק כח אמין לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA 2 מעבד E6300 זיכרון 2X 512 MB 667 כרטיס מסך 7600GS EXTREME דיסק קשיח 1 SATA 2 250 GB דיסק קשיח 2 SATA 2 250 GB (2 הקשיחים הנ"ל יחוברו במערך RAID) דיסק קשיח 3 IDE 320GB -זה לא משהו שאני מתכוון לרכוש אלא פשוט יש לי כבר אותו ואני יצרף אותו למחשב החדש צורב NEC 3550 המחשב יעבור OC קליל ביותר כמה שהלוח יאפשר בלי שום העלאת מתחים לא לזיכרונות ולא למעבד ולא ללוח כמו שאתם בוודאי רואים זה מפרט מחשב זול יחסית וכל החלקים בו הם ביחס עלות/תועלת מצויין אז אנא מכם לא זקוק להמלצות על ספקים יקרים כמו ENERMAX וכו' אלא רק לדעת האם הספק הזה יחזיק?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יחזיק בלי בעיות מיוחדות .אם מתוכנן יותר מ OC בינוני , כדאי לשקול מעבר לספק חזק יותר , אבל ברמה הנוכחית - מספיק לחלוטין .
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים נתחיל ככה : את המערכת הנוכחית , הספק יחזיק גם עם 5 כוננים קשיחים .השאלה היא כמה OC יבוצע . בלי שינויי מתח - הספק יחזיק . כאשר מתחיל להתווסף מתח , הספק יכול להגיע לקצה היכולת שלו .
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אם אתה מחפש את הצרכנים היותר כבדים זה הכוננים האופטייםל-OC הייתי בכ"ז משקיע לפחות ל-FSP 300W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.