עבור לתוכן

קירור כונן קשיח- האם אפשרי עם סתם גוף קירור שיש לי? ומה זה המארזים החדשים האלה?

Featured Replies

פורסם

1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית?

2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?

פורסם

1. עדיף כבר להשים מאוורר של 120/80מ"מ שיזרוק אוויר על הHD....

2. ואתה מדבר על המארזים של aerocool והם לא כאלה "חדשים"...(תעשה חיפוש דנו המון בעניין)..

פורסם

1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית?

חייב משחה טרמית, שים רק על משטחים חלקים, אין טעם לשים על כל ההארד דיסק.

מה שכן, תקפיד לא לכסות פתחי אוורור של הכונן.

יש לו חורים קטנים כאלה בכל מיני מקומות ששומרים על לחץ אוויר נייטרלי.

כדאי שההארד דיסק יהיה בנתיב זרימת אוויר במארז שלך כדי שהחום שיפלט יתפנה ותוכל למשוך עוד חום.

אפשר תמונה של הגוף קירור?

פורסם

לחבר גוף קירור עם משחה טרמית לכונן קשיח? תגידו השתגעתם? :kopfpatsch: על מה אתם מדברים בכלל?

פורסם

קירור להארד דיסק.... על מה אתה מדבר?

מן הסתם גוף קירור שתשים בלי משחה לא ישפר בהרבה ואפילו יהרוס. המשחה היא גשר בין שני הרכיבים.

חום הוא אחד מקוטלי ההארד דיסקים הגדולים ביותר, ככל שהוא קר יותר הוא יחזיק יותר זמן.

וזה גם מגניב ;D

פורסם

סתם לידיעה: קירור של כונן קשיח זה רק מאורר. אין לו גוף קירור שמעביר את החום ממנו החוצה ובטח שלא גוף קירור עם משחה טרמית :kopfpatsch:

פורסם

1. עדיף כבר להשים מאוורר של 120/80מ"מ שיזרוק אוויר על הHD....

2. ואתה מדבר על המארזים של aerocool והם לא כאלה "חדשים"...(תעשה חיפוש דנו המון בעניין)..

אתה יכול להגיד לי איפה יש את הדיון הזה? כי זה נראה לי אחלה מארז למחיר הזה ואני לא מצליח למצוא את הדיון

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל כתוב שם שזה רק המחיר ל side panel

עריכה:

לא אני לא טועה. המארז עולה 1200 לגרסת אלומיניום

אז עם ה side panel זה 1500 :o

פורסם
  • מחבר

הינה תמונה של הכוף קירור...

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא מתאים לכונן קשיח. תקנה מאורר 80 מ"מ פשוט ושקט, תסדר אותו שישב מעל הכונן וזה כל מה שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים