פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVEבכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ?כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OBתודה
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אפשרי. כנס לאפשרויות הקול בלוח הבקרה, ותגדיר בהתקן ההקלטה את ה-OB ובהתקן השמעה את ה-SB.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים הפיתרון הוא זה שאמרתי לך בדיוק. אין שום פיתרון אחר. אם זה לא עובד סימן שיש לך בעיה אחרת מעבר לזה, כנראה שלא הפעלת את האפשרות של המיקרופון, או שהוא מושתק, או שהווליום נמוך מדיי.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ובנוסף למה שאמר אנטולי, אין להקפיץ שרשורים ללא קבלת רשות בהודעה פרטית.קרא בבקשה את חוקי הפורום.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר ובנוסף למה שאמר אנטולי, אין להקפיץ שרשורים ללא קבלת רשות בהודעה פרטית.קרא בבקשה את חוקי הפורום.בקשר להקפצת השרשור מצטער.אבל אם לא הסתדרתי זה לא יותר טוב מאשר לפתוח שרשור חדש?הפיתרון הוא זה שאמרתי לך בדיוק. אין שום פיתרון אחר. אם זה לא עובד סימן שיש לך בעיה אחרת מעבר לזה, כנראה שלא הפעלת את האפשרות של המיקרופון, או שהוא מושתק, או שהווליום נמוך מדיי.Anatoli.זה לא מיקרופון, זה LINE IN והווליום בסדר ואין התנגשויות חומרה, ויש צליל אך הוא יוצא לא מהכרטיס קול שמוגדר כ DEFAULT אלא מהכרטיס שאליו הכנסתי את השקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.