פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין.שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A בזול?אני אשמח כל כך אם אצליח סוף סוף להיפטר מהבעיה הטורדנית ואודה לכל אחד על עזרתו ומאמצו.תודה מראש!לינק לתמונה של לוח האם (שימו לב לעיגול האדום בקרבת שקע המעבד) http://www.esnips.com/web/eladsht2003sPhotos/7vtxh.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אתה יכול למצוא לוחות אם ל SOCKET A ב 300 ש"ח בערך ב KSP או ב DATECH ברעננה.תבדוק אבל לפני זה אולי זה הספק כח.בהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אוקיי, אבל אני אשמח לנסות לפתור את הבעיה הנוכחית במקום להשקיע 300 שקל במחשב כזה..ואגב, דאטק והן קספ לא יכולים לספק לוח אם בסוקט A, לדבריהם
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים here is a place for socket A motherboardshttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_1902_2129
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר ניסית גם להתקין מערכת הפעלה חדשה ונקייה ע"מ לשלול בעיות תוכנה ?ניסיתי, הריסטים מתרחשים גם במהלך ההתקנה
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הקבלים שנמצאים על הלוח ממש משוחררים? אתה יכול להעלות תמונה של הלוח שנמצא ברשותך כדי לבחון את הנושא מקרוב?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר כן, משוחררים ברמה שכל נגיעה קטנה אחד מהם נופל והשני גם משוחרר אבל פחות מההוא. אני אנסה לעבוד על תמונה אבל אני מבטיח לכם שהם משוחררים מאוד מאוד..
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים תשמע אם אתה יכול עדיף שתחליף את הלוח כי הלחמת הקבלים מחדש קשה מאוד ולפי דעתי רק מכונה תוכל להלחים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.