עבור לתוכן

בעיית כניסה לדיסק הקשיח הנוסף...

Featured Replies

פורסם

שלום:)

יש לי 2 כוננים קשיחים...

אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה...

הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט...

פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה:

The disk in drive D is no formatted.

Do you want to format it now?

אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי!

יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד...

יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי...

תודה.

פורסם

תנסה להיכנס בsafe mode ולראות אם יש גישה להרד דיסק של 250GB

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ועדיין אותה הבעייה...:S

ניסיתי גם לעשות שיחזור והכל וזה מיד רשם לי שנעשו שינויים בדיסק הקשיח והשיחזור לא יעבוד ולא ישנה...:S

פורסם

ניסית להיכנס לHD דרך הdos (לא דרך הוינדוס)?

פורסם
  • מחבר

אממ לא למה אני לא כ"כ יודע איך לעשות את זה...אתה יכול להסביר לי את זה בבקשה?

פורסם

Start->Run

תרשום cmd ותלחץ Enter.

יפתח חלון שחור של סביבת DOS עם Command Line בה אתה יכול לרשום ":E" ושוב Enter.

בהנחה ו- E הוא הכונן הסורר כמובן.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על ההכוונה...

עשיתי את זה וזה רשם לי את הדבר הבא:

The volume does not contain a recognized file system.

Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted.

עריכה:

אגב הכונן קשיח עליו מדובר הוא:

Maxtor 7V250F0

ככה שיכול להיות שיש בעיות בדיסק קשיח הספציפי הזה חיפשתי אבל לא מצאתי כלום בקשר לבעיה שלי... :bash:

פורסם

אוקיי, זה היה החלק הקל, בוא נמשיך.

לחיצה ימנית על My Computer ותבחר Manage.

במסך שיפתח תבחר Disk Management

ספר אם אתה רואה שם את הדיסק הסורר

פורסם

תנסה להעלות את המחשב מ- CD של windows

ותנסה גם לחבר אותו למחשב אחר.

התקנת/עדכנת משהו לאחרונה?

פורסם

אם הנתונים חשובים לך אז תעצור עם כל העצות כי נראה שיש בעיה במבנה הנתונים בכונן ומערכת ההפעלה היא לא הבעיה. פעולה לא נכונה והמידע עלול להמחק. ניתן לשחזר את הנתונים גם אם מערכת ההפעלה לא רואה את הכונן. ישנן תוכנות רבות ואני השתמשתי פעם בזו:

http://www.active-undelete.com/

אם זה הכונן הגדול אז לא תוכל לשחזר את כולו במכה אחת לכונן הקטן. נסה לחלץ מס' קבצים לכונן הקטן ואז לצרוב ולהציל שוב את הנותרים. היה לי מקרה שהכונן כלל לא הופיע בחלונות והתוכנה קראה את הקבצים ממנו וניתן היה להציל את הקבצים.

אתה יכול לנסות את ה DEMO ולבדוק אם התוכנה מוצאת את הקבצים (ה DEMO מוגבל בחילוץ אבל לא באיתור). אם תהיה בעיה בהשגת תוכנה זו או בדומה, אשמח לעזור. אני מבין כמה מבאס זה לאבד כונן שלם עם כל השלל שנצבר בו במהלך הזמן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אחי...

אבל תגיד רגע איך בדיוק אני יכול לשחזר דרך התוכנה? כאילו אני לא כ"כ יודע איך להפעיל אותה...אם תסביר לי אני אודה לך מאוד.

תודה.

פורסם

התקנת את התוכנה והרצת אותה ? הממשק די פשוט. האם התוכנה רואה את הכונן הסורר ? פשוט בוחרים את הכונן וסורקים אותו ולאחר מכן מבקשים לשחזר לכונן האחר. שלח תמונה של מה שהתוכנה מראה לך ואולי יעזור להדריך אותך משם.

פורסם

שמע, התפריט קצת שונה משלי וזה מוזר אבל יש לך בצד שמאל אפשריות נוספות תחת ה +. תוכל גם לקרוא את העזרה של התוכנה כמובן.

בכל מקרה קצת קשה ככה בהתכתבות, אם תרצה תן לי כתובת אימייל שלך ואשלח לך את הגירסה שיש לי 5.1.008 (קובץ של 2 מגה). קצת קשה לי לעזור בהתכתבות. אם תרצה תוכל לשלוח לי את גם מס' הנייד שלך או משהו דומה ואוכל להדריך אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים