פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה טועה ומטעה. לכל חיבור יש בקר משלו המספק שני ערוצים עצמאיים לשני ההתקנים, ולא כל חיבור זה ערוץ שמתחלק לשני התקנים. כל התקן שתחבר יעבוד על מצב עבודה משלו נגיד UDMA6 לכ.קשיח, UDMA2 לכונן אופטי. כ.קשיח וצורב על אותו כבל: אין שום הגבלה: אין לי שמץ מי הנפיץ לכם את זה, ועל דברי מי אתה חוזר. מספיק עם אפקט העדר. אמרתי שיש משהו בדבריך וצדקתי תמיד טענו שבחיבור שתי התקנים על בקר ide אחד שניהם יעבדו על המהירות הנמוכה של אחד ההתקנים וכאן רואים בברור שזה לא נכון. מה יש להגיד לכל הטוענים ההפך ?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים ד?ימ?ש??ק?י אם תחבר את הדיסק הקשיח לבד או אם עוד דיסק קשיח על אותו כבל ככה תוכל לבדוק האם באמת קיימת האטה בערוץ ה IDEואם כול הכבוד ניסיון של 6 שנים לא אומר כלום גם לי יש ניסיון רב(וזה לא משנה כמה).וד"א אם אתה מרכיב מחשבים לידעתך מניסוים לומדים כמו:מדריכי VMOD למיניהםבניית קירור גז הוספת חלון למארזוכו' כל אלה כאשר מנסים אותם בפעם הראשונה זה נהפך לניסוי כי אתה מנסה משהו שאף פעם אתה בעצמך לא עשית.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים וד"א אם אתה מרכיב מחשבים לידעתך מניסוים לומדים כמו: מדריכי VMOD למיניהם בניית קירור גז הוספת חלון למארז מה זה קשור? וכו' כל אלה כאשר מנסים אותם בפעם הראשונה זה נהפך לניסוי כי אתה מנסה משהו שאף פעם אתה בעצמך לא עשית. מאיפה יש לך את הביטחון להגיד מה אני עשיתי ומה לא? אתה שופט אותי לפי מה? אם אתה חושב שאני טכנאי מצוי, אז תחזור בעצמך
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הוא לא אמר שהניסיון שלך שיטחיהוא אמר שמניסויים כנ"ל לומדים וביקש אותך שתעשה כמה ניסויים כדי להסיר את הערפל בנושא....
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לוחות אם מסויימים בעלי חריץ IDE אחד, מגיעים בדרך כלל עם מעביר מSATA לIDEז"א שתוכל לחבר בנפרד את הדיסק על חיבור SATAאם תרצה אעלה תמונה של הדבר הזה, נתקלתי בו בזמנו כשהרכבתי מספר מחשבים עם לוחות של ג'יגהבייט
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני לא קיבלתי כזה כבל עם הלוח אם.. ויש לי רק חיבור IDE אחד .. אני רותח עליהם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.