עבור לתוכן

חיבור כונן קשיח IDE ללוחות מתקדמים שתומכים ב SATA

איך אוכל לחבר כונן קשיח IDE ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA? 262 הצבעות

1. 1. איך אוכל לחבר כונן קשיח IDE ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA?

• אי אפשר
      0
    • לא יודעים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :nixweiss::kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אם 2 אז חיבור IDE אחד מספיק כי על הכבל יש שני חיבורים

אם אתה רוצה ללוח שהוא רק SATA אז תקנה כרטיס PCI-IDE (עולה 165 ש"ח בפנדה)

פורסם

בעקרון יש 4 אופציות.

1. לקנות מתאם SATA ל- IDE. זה עולה בסביבות ה- 80 שקל. זה גורם לחוסר מביצועים בגלל תרגום איטי של הממיר.

2. לחבר את הכוננים (ה-DVD וההרדיסק) ביחד לאותו הבקר IDE. זה יביא לחוסר ביצועים, מכיוון שהם על אותו הבקר.

3. לקנות בקר PCI IDE. שמאפשר לך לחבר כוננים IDE. הבקרים האלו יחסית איטיים (המהירים עולים הרבה כסף 400 שקל ומעלה)

4. (המומלצת) למכור את הכונן IDE ולקנות אחד חדש SATA. חבל לבזבז כסף על מתאם או בקר נוסף. שעוד שנה תזרוק. תנצל את ההזדמנות לשדרג. תוכל להשיג על ההרדיסק הישן בסביבות ה- 200 שקל. תקנה הרדיסק גדול יותר ב- 400 שקל.

לבחירתך. אני הייתי הולך על האופציה הרביעית.

פורסם

לרוב הלוחות אם שראיתי יש יציאת IDE אחת אבל היא מגיע עם כבל מפוצל לשני חיבורים ככה שאפשר לשים שני כוננים...

זה לא כתוב באתרים של הלוחות אבל אם תוריד את הManual תראה בפנים כמה באמת אפשר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים