עבור לתוכן

Windows Error Win32 שדופקת את הכרטיס קול! עזרה!!!

Featured Replies

פורסם

טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה!

מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send

ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio

כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת....

BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration

Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל

הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה

רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם אם אני לא מפעיל שום אפליקציה כל שהיא על מחשב

וגם לאחר 3 פירמוטים לא הצלחתי לברוח מהבעיה והיא הופיעה זמן קצר לאחר הפירמוט

בבקשה עזרה...!

נ.ב אם התמונות אשר העליתי לפה לא באיכות טובה מפסיק תוכלו להכנס לאתר שלי שם העלתי את התמונות ולראות שם את התמונות באיכות הרבה יותר חדה וטובה

http://grrr.3dv.co.il/snash/WindowsError/

[attachment deleted by admin]

פורסם

בקשר לGENERIC HOST ייתכן ומדובר בוירוס מאוד ידוע וזאת ההודעה שהוא נותן. אתה מקבל את זה כי אתה מתחבר לאינטרנט בלי פיירוול. אני עובד בתמיכה טכנית והיה לנו מלא לקוחות כאלה.

תתנתק מהאינטרנט.

תריץ פקודה: netsh int ip reset 1.txt לחץ על אנתר.

לאחר מכן תריץ פקודה: netsh winsock reset לחץ על אנתר.

הפעל את המחשב מחדש. הגדר פיירוול של XP או פיירוול של תוכנה חיצונית.

סרוק נגד וירוסים.

אם השגיאה עצמה של GENERIC קשורה לבעיה בSOUND על זה עוד לא שמעתי.

פורסם
  • מחבר

האיש הירוק אז זהו שאני לא ידעתי בדיוק לאן זה שייך ואני מצטער אם סמתי במקום אליו זה לא שייך

אבל לגבי הפייר וואל יש לי שרת בבית אם אינטרנט על חוטי ופייר וואל כולל Norton fireWALL עדיף לכבות את הכל ולשאיר את הפייר וואל של הווינדוס?

פורסם

מה פתאום. כמובן שהם יותר טובים. ולגבי מה שרשמתי לפני שזה אולי לא מתאים לפורום התבלבלתי אני פשוט נמצא בעבודה ולא הספקתי לקרוא את כל ההודעה כמו שצריך, בינתיים הרצתי חיפוש בגוגל על ההודעת שגיאה עם המספר הארוך שאמרת מצאתי אנשים דומים שקיבלו את אותה תקלה (המספר שגיאה אכן מראה על בעיה שקשורה לכרטיס קול) אבל מה שאמרו להם לעשות לא עזר..

ניסית להתקין DIRECT X עדכני?

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר שיכול להיות שבעיה לא תפטר...? אם להם זה לא עזר...

ואיך זה שהנורטון 2006 לא הצליח לגלות את הווירוס הזה וגם לא ה AVG

אין דרך אשר אני יוכל להסיר אותו תמידית מהמחשב שלי הכוונה שלא יחזור שנית עד לפירמוט הבא שלי?

פורסם
  • מחבר

DIRECT X 9

זה מה שיש לי זה לא מספיק? עדכני? אם יש יותר אני השמח אם שקשר אותי

פורסם

DIRECTX 9.C זה האחרון, לגבי הוירוס הוא לא אמור להיכנס אם יש לך פיירוול אני לא יודע למה עוד ההודעה הזאת קשורה מה שכן בקשר להודעה הזאת וגם בקשר להודעה השנייה מצאתי הרבה פורומים בחו'ל עם אותה תקלה מתוך 4 עמודים של דיון ומצאתי אחד שהצליח לפתור וזה מה שהוא רשם:

The same happened to me,and I tried almost everything mentioned in this thread. I also had "Generic Host Process for Win32 Services" needing to close at startup. After searching for solutions to that error I fopund the following that fixed the problem

"this is how I fixed it:

CONTROL PANEL>ADMINISTRATION TOOLS>SERVICES>SCROLL DOWN TO 'WINDOWS AUDIO' AND START THE SERVICE (HIGHLIGHT IT AND THEN CLICK ON START)

I hope this helps others, as I have been helped.

Eric

פורסם
  • מחבר

גבר תודה רבה על העזרה אחי עזרת לי מאוד... וניראה לי שניפתרה הבעיה אני מקווה שעוד אנשים אשר סבלו מאותו בעיה יראו את זה ושזה יעזור להם גם כמו שזה עזר לי

:xyxthumbs:

פורסם

סבבה אם הבעיה תחזור אז תירשום כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים