עבור לתוכן

אתגר - בואו תנסו להבין למה יש לי רעשים מוזרים....

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים..

לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים..

ומה הרעשים?

א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום..

ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D )

ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים..

ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה...

מה דעתכם?

פורסם

ניסית להרחיק את הרמקולים מהמסך\מחשב?

פורסם

ניסתה עם רמקולים אחרים ,כי לפי דעתי החיבור של הרמקולים או שרופפים, אבל לנסות אחרים זה לא ביג דיל...

פורסם

מה שאתה שומע זה רעשים סטטיים מהמעבד, רוב הפעמים זה נובע או מלוח אם זול או מכרטיס קול זול, אם הכרטיס קול שלך נמצא בסלוט הכי עליון, כלומר שהכי קרוב למעבד, תנסה להעביר אותו לסלוט הכי תחתון, הסיכויים שזה יעזור הם קלושים, אבל שווה לנסות.

אם הכרטיס קול שלך מובנה בלוח אם, אז יש סיכוי שזה פשוט בעיה באמת בלוח אם, כל זה כאמור בהנחה שהרחקת את הרמקולים/מגבר מהמחשב ואתה עדיין שומע את הרעש.

פורסם

לך לבקרת ווליום ותעשה mute לaux, line in ומיקרופון

פורסם
  • מחבר

ניסית להרחיק את הרמקולים מהמסך\מחשב?

כמו שאמרתי.. זה ברמקולים שונים...

לך לבקרת ווליום ותעשה mute לaux, line in ומיקרופון

נו באמת... :)

ניסתה עם רמקולים אחרים ,כי לפי דעתי החיבור של הרמקולים או שרופפים, אבל לנסות אחרים זה לא ביג דיל...

כנ"ל.. רמקולים שונים, והם דיי איכותיים, עלו 1500 ש"ח (מוניטורים)

מה שאתה שומע זה רעשים סטטיים מהמעבד, רוב הפעמים זה נובע או מלוח אם זול או מכרטיס קול זול, אם הכרטיס קול שלך נמצא בסלוט הכי עליון, כלומר שהכי קרוב למעבד, תנסה להעביר אותו לסלוט הכי תחתון, הסיכויים שזה יעזור הם קלושים, אבל שווה לנסות.

אם הכרטיס קול שלך מובנה בלוח אם, אז יש סיכוי שזה פשוט בעיה באמת בלוח אם, כל זה כאמור בהנחה שהרחקת את הרמקולים/מגבר מהמחשב ואתה עדיין שומע את הרעש.

זה נשמע הכי הגיוני, וזה גם מה שחשבתי.. אבל לך תחליף לוח אם..

ייתכן אולי שזה קשור לספק? או חוסר בהארקה?

פורסם

רגע

שאתה מדליק ומכבה אור פלורסנט בחדר זה גם עושה רעש? אם כן אז נשמע כמו בעיית הארקה

פורסם

זה נשמע הכי הגיוני, וזה גם מה שחשבתי.. אבל לך תחליף לוח אם..

ייתכן אולי שזה קשור לספק? או חוסר בהארקה?

לספק ממש לא נראה לי, הארקה? גם לא נראה לי אבל אולי, ללוח אם אבל יש חיבורי מתכת דקים שאמורים לנגוע במארז עצמו, מסביב לרוב היציאות שלו, בלוחות החדשים, כלומר בשנים האחרונות, יש מסביב ליציאות שרואים בתמונה ממש פיסות מתכת קפיציות כאלו שאמורות לגעת במארז.

G452-2208-out14-hl.jpg

אז תבדוק אם זה נוגע בו באמת, אבל כמו שאמרתי, נראה לי שהבעיה בלוח אם עצמו, לא אמרת אם הכרטיס קול מובנה או כרטיס פיסיאיי, אם הוא כרטיס אתה יכול ליצור לו "מיגון" על ידי כך שתעטוף אותו בנייר כסף, כאשר לפני זה אתה עוטף את הכרטיס במשהו שיבודד את הכרטיס מלגעת בנייר כסף עצמו, ואז הנייר כסף צריך לגעת בהארקה, כלומר במארז, זה קצת רעיון שנשמע מטורף (ותלוי בכרטיס שלך זה גם יכול בטח לגרום לו להתחמם כי אין עליו זרימת אוויר) אבל אני לא רואה יותר מידי אופציות חוץ מלהחליף את הלוח אם/כרטיס קול אם הרעשים האלו באמת מפריעים לך.

פורסם
  • מחבר

הרעיון באמת קצת מטורף :)

וגם החלפתי כבר איזה 3 כרטיסים :)

כנראה שאאלץ לקנות מחשב חדש ולהעביר את זה לסבתא שלי.. :)

פורסם

יש לך אולי כבל שמתחבר לכוננים אופטיים?

בדגש על אחד שעובר בסמוך לספק הכח.

ספק כח יכול להיות הסיבה בהחלט אם הוא ג'נרי ונותן מתח לא נקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים