עבור לתוכן

האם FS-ZV9 ו FC-ZV9 זהים?

Featured Replies

פורסם

מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S

מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?

פורסם

מדובר בטעות. זה צריך להיות FC-ZV9. תסתכל בביקורת הזו: http://www.pimp-my-rig.com/rev/read.php?pid=FS-ZV9 - הם כתבו FS-ZV9 בכותרת אבל בתמונה הראשונה (מצד שמאל) רואים שעל הקופסא כתוב FC-ZV9.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהתקשרתי ל CD-Log אחרי שראיתי כי באתר יש את ה FS-ZV9 ושאלתי אותם האם על הקופסא רשום FS או FC

והוא אמר FS :nixweiss:

אם תשים לב שתרשום בגוגל FC-ZV9 Review לא תמצא כמעט כלום לעומת זאת אם תרשום FS-ZV9 תמצא כמה

פורסם

אז הבחור ב-CD-LOG טעה. קצת קשה להתווכח עם העובדה שבאתר של זלמן לא קיים מוצר בשם FS-ZV9 אלא FC-ZV9.

בכל מקרה, אם תחפש FS-ZV9 Review תגיע רק לביקורת אחת, של Pimp My Rig - ואם תסתכל בתמונה של המוצר תראה שכתוב בכלל FC-ZV9, כלומר, יש להם טעות בכותרת.

אני חושב שצריך לעדכן את היבואנים בארץ...כי מי שרושם FS-ZV9 טועה (ומטעה)!

פורסם
  • מחבר

כנראה, גם אני הוטעתי ובפירוש אמרתי לו שיבדוק על הקופסא אפילו ב zap ובנועה כשמחפשים ב google רשום

ZALMAN Fatality FS-ZV9 VGA Cooler. דגם: FS-ZV9 אבל כשנכנסים לאתר רשום FC-ZV9

בכול מקרה אני יזמין את ה FC-ZV9 וינסה לתקן את CD-Log על טעותם.

מקור רשמי:

We would like to first thank you for your interest in ZALMAN.

The official name should be FC-ZV9.

There is another product named FS-V7.

But there is not cooler in the name of FS-ZV9. This does not exist. There must have been a misunderstanding with some review sites as well as online retailers.

The name must be FC-ZV9 and not FS-ZV9.

The difference between FC-ZV9 and FS-V7 can be noted on our website www.zalmanusa.com.

Please look through the product description under Coolers for -> Graphics Cards.

We thank you for noting out this error and source of confusion.

פורסם

ד"א, אם תבדוק בלינק של הביקורת ובאתר של נועה מחשבים, השם תוקן ;)

רק סידי-לוג לא שינו...עדיין

פורסם
  • מחבר

כן נועה תיקנו ציינתי את זה בהודעה הקודמת, ודיברתי עם CD-Log הם יתקנו את זה כנראה ביום ראשון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים