פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר גם אחרי שמחקתי תדרייבר של ATI ותCatalyst Control Center מבלי שהתקנתי כלום...עדיין יש לי תפס הזה...למה?אבל בכל זאת עשיתי את מה שאמרת ליועדיין יש תפס הזהמה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אם ניסית עם כל הגירסאות וכל מה שכתבנו לךואין לאף אחד אחר הצעותאז כפי שכבר אמרתי:תתקין אך ורק את הדרייבר של הכרטיס מסך(Display Driver Only)כלומר כל מה שקשור לכטיס מסך זה רק הדרייבר הזה מותקןתעשה ריסטותגיד האם עדיין יש את הפסזה מומלץ להתקין אבל לא חובה להתקין את הCatalyst Control Center Package במחשב, אז אם כל הגירסאות יעשו לך בעיה אני היתי לא מתקין אותו פשוטאבל רק אם זה ממש מפריע לךוניסית"אגב לא יזיק לבדוק האם כאשר תעשה משתמש חדש, עדיין יהיה את הפס- סיכוי קלוש שיפתור את בעיה, אבל עדיין שווה ניסיון"?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר גם אחרי שלא היו דרייבירם על המחשב שקשורים לכרטיס מסךעדיין היה לי תפס הזהודרך אגב איך עושים משתמש חדש?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה ניראה כאילו זה ממש כמו וירוס, התקנת וזהו אבוד מוחק, משנה דריברים,לא משנה ,הוא משפיע משתמש חדש: control panel->user accounts->create a new account ושם כבר תבין באתחול הבא בוחר בו
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר תממליץ לי לפרמט תמחשב?עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוסתשמע אחי המחשב חדש!!! יש לי אותו פחות משבוע ואיך שהתחלתי בהתקנה של הדרייבירים של הכרטיס מסך כל זה התחיליש מצב שזה בעיה בחומרה עצמה?שאני יידע אם לפנות אל החברהאו יש מצב שהבעיה היא במסך עצמואולי אני צריך להתקין תדרייבירם של המסך LCD שקיבלתי?זה מסך של סמסונג 731Bלנסות?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אני מבין שמשתמש חדש לא פתר את הבעיה :-\אתה מתכוון שכרגע אין לך שום דבר חשוב על מהחשב? כלומר אתה יכול פשוט לפרמט, אם כן, אז אם הפס ממש מפריע לך במקרה הכי גרוע תפרמטבעית חומרה סיכוי קלוש ביותר, כי אמרת שאחרי הסרה של ה CATALYST זה נעלם ואז שוב חזרזה גם שולל בעיה במסך, כי קרה שהפס נעלםכמובן שאתה יכול להתקין את הדרייבר של המסך, אבל אני לא חושב שזה יעזור, אבל תנסה, אין לך מה להפסידאגב יש עוד משהו שאפשר לנסות אבל גם זה רוב הסיכויים לא יעזור:תשנה את איך שהמסך ניראה1)כלומר שהצבע של השורה, START,שעון תהיהי בצבע שונה.זה משנים בלחיצה ימנית של העכבר על המסך במקום ריק כלהו->properties->apperanceשם תשנה את הצבע של השורה, לצבע כסוף למשלתאשראו/ו:2) לחיצה ימנית על המחשב שלי, מאפיינים->advanced->settings (העליון)שם בחר בעיגול השלישי:adjust for best perfomanceתאשרתעשה ריסט
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר זה לא עוזר אחיזה בעיה מוזרהכי גם שהמחשב מכובהורק המסך עובד עדיין יש תפס הזה...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה כבר מנמק שהמסך/כרטיס מסך אולי לא בסדרתנתק את המסך מהמחשב(את הכבל מהמסך לכרטיס מסך)ותגיד האם יש פסכמו כן תנתק את המסך לגמרי מהחשמל ותן לו לנוח קצתאם אתה יכול תחבר את המסך למחשב אחר ותבדוק האם יהיה פסוגם אם בכרטיס מסך יש עוד יציאה למסך(ממה שזכור לי יש בו ), אז אם יש לך אפשרות חבר ליציאה זו
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר יש בעיה אך ורק במסך!!!גם שניתקתי תמסך מהמחשב, והמסך היה מחובר לחשמל בלבד!!! עדיין היה תפס הזה!!!הבעיה היא אך ורק במסך...מה אני אמור לעשות עכשיו?לפנות ליבואן של סמסונג?או לפנות לחנות שקניתי ממנה תמחשב?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מוזר שקרה שהפס נעלם :s05:בטח אחרי זמן מה נישרפו שם כמה פיקסלים, או חלק מסויםתפנה לחנות, אם החנות לא תסכים להחליףתפנה ליבואןבהצלחה!
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר מוזר שקרה שהפס נעלם :s05:בטח אחרי זמן מה נישרפו שם כמה פיקסלים, או חלק מסויםתפנה לחנות, אם החנות לא תסכים להחליףתפנה ליבואןבהצלחה!איך קורה שנשרפו פיקסלים?המסך חדש!!!יש לי אותו פחות משבוע
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים או שנישרפו פיקסלים, או חלק מסוים או עוד משהו דומה, לך תידעדברים קורים,זה לא שלא קורה שדברים מאוד איכותיים נשרפים,מתקלקליםהסיכוי קטן יותר אבל בכל זאת קייםכמו כן תמיד יש סיכוי שהמסך שקנית לא הכי מקורי,כלומר הורכב במקום אחר מאשר כתוב , החלקים ממקום אחר,שהמסך עצמו לא עשוי טוב....
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר הם מתקנים תזהאו שאני יכול לדרוש מסך חדש באריזה וזה גם מה שמגיע לי...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים איך בדיוק אתה מצפה מהם לתקן כזה דבר?(הם רק יכולים לשלוח ליבואן לתקן, ואז יוצא שאתה צריך להמתין עד שיתוקן)ממש לא ניראה לי הם יעשו כךפשוט יתנו לך מסך חדש, במיוחד שאתה קנית רק לפני שבועוזה באמת מה שמגיע לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.