פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים נסה להתקין שוב את הכרטיס מסךאם התקנת תוכנה לניהול המסך,תפריטים , שיפוצים מיוחדים.. תסיר אותה
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר הסרתי והתקנתי תכרטיס מסך מחדשוהדבר היחידי שיש לי לניהול המסך זה הCatalyst Control Center של ATIשמותקן ביחד עם הדרייברואחרי שאני מסיר אותו זה מסתדר לי ואחרי כמה זמן שוב חוזר לי...
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אז אם ככה הבעיה היא בCATALYST, תנסה להתקין את הגירסה החדשה או אם זאת החדשה אז תרד בגירסה אחת.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר הורדתי תגירסא האחרונה6-8_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_35179וזהעדיין ממשיך להופיע...אבל באתר יש כל מיני גירסאות לדרייבר הזה כמו:Microsoft .NET FrameworkCatalyst Control Center PackageDisplay Driver OnlyCatalyst Control Center Onlyיש פה קישור לאתר:https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640וכולם קשורות לCatalyst הגירסא החדשה 6.8 ואני הורדתי ת Catalyst Control Center Packageוהתקנתי אותו לאחר שהסרתי תCatalyst שקיבלתי עם התוכנהאז מי שמבין שיעזור לי בבקשה מה אני צריךלהוריד ומה למחוק בדיוקתודה מראש...
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים עשית בלגן אחד גדולתסיר כל מה שקשור לכרטיס מסךתעשה ריסטתתקין אך ורק את הדרייבר של הכרטיס מסך(Display Driver Only)תעשה ריסטותגיד האם עדיין יש את הפסלא אמור להיות, אם אין ,תתקין את הCatalyst Control Center Packageהכי חדש תעשה ריסט,ותגיד האם יש פסאם יש את הפס אחרי כל זה,תסיר את הCatalyst Control Center Packageותתקין גרסה ישנה יותר משלךתעשה ריסטאם יש פס תתקין גירסה עוד יותר ישנהזה מומלץ להתקין אבל לא חובה להתקין את הCatalyst Control Center Package במחשב, אז אם כל הגירסאות יעשו לך בעיה אני היתי לא מתקין אותו פשוט
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר אבל הדרייבר כולל בהתקנה את הCatalyst Control Centerושאני מתקין תדרייברים של בכרטיס מסך זה מתקין אוטומטית את הCatalyst Control Center
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים יש אותן להורדה בניפרד, כמובן שצריך להתקין את Microsoft .NET Framework בישביל ה Control Center כמו שכתבת בעצמך:"אבל באתר יש כל מיני גירסאות לדרייבר הזה כמו:Microsoft .NET FrameworkCatalyst Control Center PackageDisplay Driver OnlyCatalyst Control Center Only"אגב לא יזיק לבדוק האם כאשר תעשה משתמש חדש, עדיין יהיה את הפס- סיכוי קלוש שיפתור את בעיה, אבל עדיין שווה ניסיון
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר את הMicrosoft .NET Framework אני גם צריך להוריד מהאתר של ATI ולהתקין?או שזה כבר מותקן אוטומטית עם הווינדוס?אז קודם כל אני מוחק תכל הדרייבירם של הכרטיס מסךואז אני מתקין תDisplay Driver Only שהורדתי מהאתר של ATIואז אני מתקין תCatalyst Control Center Package??ככה לעשות?או שאחרי כל זה צריך גם להתקין תהMicrosoft .NET Framework
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים תתקיןDisplay Driver Only Microsoft .NET Framework- לא ניתן להתקין את Control Center בלעדיוCatalyst Control Center Packageכפי שכבר אמרתי:"תתקין אך ורק את הדרייבר של הכרטיס מסך(Display Driver Only)תעשה ריסטותגיד האם עדיין יש את הפסלא אמור להיות, אם אין ,תתקין את הCatalyst Control Center Packageהכי חדש תעשה ריסט,ותגיד האם יש פסאם יש את הפס אחרי כל זה,תסיר את הCatalyst Control Center Packageותתקין גרסה ישנה יותר משלךתעשה ריסטאם יש פס תתקין גירסה עוד יותר ישנה"
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלא התקנתי תMicrosoft .NET Framework?לא הבנת את השאלה... תMicrosoft .NET Framework אני צריך להתקיןאו שזה כבר מותקן אוטומטית?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אתה צריך להתקיןתתקין לפי הסדר שאמרתי:1. Display Driver Only Microsoft .NET Framework 2- לא ניתן להתקין את Control Center בלעדיוCatalyst Control Center Package 3
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אההה... עכשיו בדקתי זה כבר מותקן אצליאז למחוק תזה גםולהתקין גם מחדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.