פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים שלום לכולם! :}קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ).כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימיןערוץ סנטר --> שמאל אחוריסאב --> ימין אחורישמאל קדמי--> שמאל קדמיימין אחורי --> אין צלילשמאל אחורי --> סנטר=||||\ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות?עריכה 2:בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי:קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעיימני קדמי --> ימני אחוריימני אחורי --> שומקוםשמאלי אחורי--> סאב וופרשמאלי קדמי --> שמאלי קדמיסאב וופר -- > שום מקוםייאוש אחזני.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים ניסית להתקין דרייברים מחדש? (כמובן הסרה מלאה של הדרייברים לפני כן)כמו כן, איזה רמקולים היו לך לפני כן?
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר בעסהעכשיו שום דבר לא עובד, והוא טוען שאין כרטיס קול מחובר.ניקיתי את הדרייברים עם DRIVERCLEANERעריכה-החלפת הדרייברים דפקה את הכל :!לא יודע מה לעשות קודם עכשיו.אין כרטיס קול מחובר על פי ה-AUDIO COLNSOLE, לא מצליח לנגן מדיה בכלל, בקיצור עכשיו גם ה-XFI הרוס.מישהו? בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.