עבור לתוכן

טוב, הגיע הזמן להחליט בעזרתכם על ספק.

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את המערכת הבאה:

Conroe e6300

Gigabyte DS3

כרגע ;) Twinmos 2x512 667 שוקל להחליף ל G Skill 800mhz, כתבתי על זה שאלה בפורום זכרונות למי שמעוניין להגיב.

x1900gt

250gb WD 16mb

מארז ?HEC Compucase CI-6A21

כרגע הספק של המערכת הוא ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W ולאחר שקראתי תגובות רבות הבנתי שצריך משהו יותר טוב. כמו כן הבנתי שלכרטיס המסך הזה יש דרישות גבוהות (450W?).

בחנות יש את ה- ?Enermax ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח או ספקים יותר יקרים (ואני מנסה לחסוך בהוצאות). אני לא מעוניין לקנות ספק ממקום אחר כי זה יפגע באחריות.

מכל מה שחקרתי ראיתי שכולם מהללים ומשבחים את ה ?Enermax Liberty 400w שעולה כ 500 ש"ח וכרגע גם לא נמצא במלאי בחנות.

הסתכלתי במפרטים של הספקים וראיתי הבדל באמפרים: הליברטי נותן 2 של 12V עם 20A, והזול יותר 2 של 12V עם 18A.

זה הבדל משמעותי? כמו כן כתוב של-Noisetaker יש יציאה לPCI-E אבל לא ראיתי את זה בליברטי.

בקיצור- מה עושים ועל מה הולכים?

תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

נ.ב. ליאור, הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא

פורסם

גם ה-NoiseTaker יחזיק בקלות

ד"א ל-Liberty יש שתי יציאות PCI-E ולא רק אחת

כמו כן הוא יעיל יותר, שקט יותר וכו'

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור

כשאתה אומר שהוא יעיל יותר אתה מתכוון לנצילות? כשהסתכלתי באתר של ENERMAX לא ראיתי את הנתון הזה לגבי ה NOISETAKER.

וההבדל ברעש משמעותי?

מה שאני שואל בעצם זה אם ללכת על ה NOISETAKER בראש שקט ולדעת שהוא ייאפשר לי אופציות שדרוג ו OC עתידיות, או להשקיע כ 80 ש"ח יותר, לקנות LIBERTY מחנות אחרת ולהתחיל דיונים על אחריות או לסמוך עליו שכלום לא יקרה (והרי אף פעם אי אפשר לדעת).

על מה הייתם הולכים?

פורסם

בהחלט נצילות

תבדוק למשל בביקורות של SilentPCReview שם הם נותנים נתוני יעילות (נצילות W/e) בהספקים שונים

לא שמעתי אישית את ה-NoiseTaker

אבל הליברטי לא נשמע

לא יקרה שום דבר אם תלך על ה-NoiseTaker

אבל תבדוק נתוני רעש ב-SPCR שהוא לא יהיה רועש מדי

פורסם
  • מחבר

תודה לך

אם כך הוחלט סופית: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? .

ד"א לא מצאתי נתוני רעש מדוייקים באתר של silentpcreview אבל הם דיברו שם על גירסאות שונות ואני לא בטוח איזו גרסא אני קונה, אבל בכל מקרה עושה רושם שהוא לא רועש במיוחד.

באתר שלהם יש REVIEW של הדגם עם ה 600W, הרעש עבודה הרגיל שלו הוא 24 dBA@1m. לא אומר לי הרבה אבל הם לא ממש התלוננו על זה אבל ציינו שבדרישות גבוהות יותר הוא גם ירעיש יותר..

נו טוב, כמו שאמרתי החלטתי על ?Noisetaker EG425P-VE 420W?. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים