פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שלום לכולם...לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף .לוח האם - EPoX 8KDA3Jמעבד - AMD 3200זיכרון - 512 של סמסונג.רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ?האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC.אני מודה לכם על התשובות מראש...תודה לכול הגאונים...
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר פשוט תמכור את הזכרון שיש לך ותקנה 2 סטיקים של 1GBאוקיי...אבל איזה זיכרונות ומאיזה סוג ?
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים חכה רגע בן אדם. יש לך אחלה מחשב. אם עד עכשיו הכל היה בסדר אולי הבעיה היא של תוכנה\וירוסים\תוכנות ריגול\ יש הרבה דברים שיכולים לגרום למחשב להיות איטי אני מקווה שגם בדקת את האפשרויות האחרות
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יש מצב שאולי התקנת תוכנה שגורמת לניזלת זיכרון מה שגם אתה יכול לעשות איחוי כונן גם לפרמט גם אפשרי
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים נזילת זיכרון?למה לפרמט?לפי דעתי מומלץ לו לשדרג ל 1GB זיכרון כמעט כל מחשב היום מריץ 1GB כי 512MB כבר לא מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.