עבור לתוכן

דרוש מארז FULL TOWER , ללא ספק , מגיע עם מאווררים שקטים ועשוי מאלומיניום

Featured Replies

פורסם

הדרישות שלי הן מארז ענק (FULL TOWER ) , עשוי מאלומיניום שמעביר חום סביר (למחשב שבפנים יבוצע אוברקלוק) , שקט כמה שאפשר (טכנית , הכוונה אחד שמגיע עם מאוררים של 120 MM) , שיכיל בנוחיות TT BT VX , שיהייה אפשר לפרק ולהרכיב ללא ברגים , אם אפשר עם חלון שאני אראה אם משהו נשרף (לא ייקרה , אבל לכל מקרה ) , ואם אפשר לא RAIDMAX SCORPIO 668 , כי INTEGRAL אומר שהוא ג'נרי (הבחור מרכיב מפרטים כבר שנים , וגם מנהל פורום בנושא , יש לו ניסיון ואפשר לסמוך עליו) , ושיעלה משהו כמו 300-600 שקל , אם אפשר בלי ספק כי אני קונה ספק אחר , שוב דגש על שקט

פורסם

הדרישות שלי הן מארז ענק (FULL TOWER ) , עשוי מאלומיניום שמעביר חום סביר (למחשב שבפנים יבוצע אוברקלוק) , שקט כמה שאפשר (טכנית , הכוונה אחד שמגיע עם מאוררים של 120 MM) , שיכיל בנוחיות TT BT VX , שיהייה אפשר לפרק ולהרכיב ללא ברגים , אם אפשר עם חלון שאני אראה אם משהו נשרף (לא ייקרה , אבל לכל מקרה ) , ואם אפשר לא RAIDMAX SCORPIO 668 , כי INTEGRAL אומר שהוא ג'נרי (הבחור מרכיב מפרטים כבר שנים , וגם מנהל פורום בנושא , יש לו ניסיון ואפשר לסמוך עליו) , ושיעלה משהו כמו 300-600 שקל , אם אפשר בלי ספק כי אני קונה ספק אחר , שוב דגש על שקט

לא יקרה...

יש לך יותר מידי דרישות, ותקציב נמוך מידי...

שלא לדבר על זה שהמבחר של ה FULL TOWERים בארץ מאוד מצומצם, אז בתקציב כזה בכלל אין לך מבחר נורמלי.

פורסם

TT SHARK מKSP 640 שקל :xyxthumbs:

פורסם

איפה הוא עולה 640?!

פורסם

ומי אמר שהוא Full Tower?

הוא מגרד את ה-Midi מלמעלה

ה-RaidMax אכן צעצועון

מארזים טובים יש למשל ל-Chieftech (ה-Mesh/Bravo נכנסים בתקציב)

קשה לי להאמין שתמצא אבל אולי אולי אם תחרוג תוכל לקחת Gigabyte Aurora (לא סביר שתמצא) או 570 החדש יותר

פורסם
  • מחבר

לא יקרה...

יש לך יותר מידי דרישות, ותקציב נמוך מידי...

שלא לדבר על זה שהמבחר של ה FULL TOWERים בארץ מאוד מצומצם, אז בתקציב כזה בכלל אין לך מבחר נורמלי.

התקציב הוגדל ל800 , מקווה שזה נותן גצת יותר גמישות

TT SHARK מKSP 640 שקל :xyxthumbs:

מה אתה יודע על המארז הזה?

ומי אמר שהוא Full Tower?

הוא מגרד את ה-Midi מלמעלה

ה-RaidMax אכן צעצועון

מארזים טובים יש למשל ל-Chieftech (ה-Mesh/Bravo נכנסים בתקציב)

קשה לי להאמין שתמצא אבל אולי אולי אם תחרוג תוכל לקחת Gigabyte Aurora (לא סביר שתמצא) או 570 החדש יותר

FULL TOWER יכיל בנוחות את כל מה שאני מתכנן על המארז הזה , AURORA סביר להניח והוא גם הומלץ לי בעבר... יש עוד הצעות?

פורסם

ב800 אתה יכול לגרד את הp180 תשלם מזומן ויעשו לך הנחה.....אני מאמין שתוכל להשיג אותו ב850 והוא יעלה בדיוק על הדרישות שלך....

3 מאווררי 120 שקט מאוד אלומיניום כל מה שאפשר לבקש..

פורסם
  • מחבר

ב800 אתה יכול לגרד את הp180 תשלם מזומן ויעשו לך הנחה.....אני מאמין שתוכל להשיג אותו ב850 והוא יעלה בדיוק על הדרישות שלך....

3 מאווררי 120 שקט מאוד אלומיניום כל מה שאפשר לבקש..

תפרט בבקשה , P180 עלול להישמע גם כמו PENTIUM 180 למי שלא מבין בחומרה , בכל מקרה תפרט , של איזה חברה הוא? האם הוא בא עם ספק (אני קונה אחד אז אני לא צריך) ? חוץ מ3 מאורריי 120 עם מה עוד הוא בא?

פורסם

Antec P180

מגיע ללא ספק כוח

פורסם

תפרט בבקשה , P180 עלול להישמע גם כמו PENTIUM 180 למי שלא מבין בחומרה , בכל מקרה תפרט , של איזה חברה הוא? האם הוא בא עם ספק (אני קונה אחד אז אני לא צריך) ? חוץ מ3 מאורריי 120 עם מה עוד הוא בא?

ספק מודולרי מחולק לתאים(הפרדה בין הלוח אם לספק=פחות חום) 3 מאווררים שקטים בטירוף.מארז כמעט מושלם..

פורסם
  • מחבר

ספק מודולרי מחולק לתאים(הפרדה בין הלוח אם לספק=פחות חום) 3 מאווררים שקטים בטירוף.מארז כמעט מושלם..

אז יש המלצה גם ממך וגם מליאור , סבבה , לקחתי , תודה לכל מי שהגיב , אגב יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו כמו ... הרכבות מיוחדות וכאלה?

פורסם

אהה תאמת לא הרכבתי איתו אבל לא אמורים להיות בעיות.....

פורסם

אם מצאת אותו ב-850 שקל קשה לי להאמין שיש מארז שיתחרה בו במחיר כזה

פורסם
  • מחבר

אתם זריזים... בכל מקרה , אני ארכיב את המפרט הכולל שאני מתכנן ואראה איך זה נכנס...

פורסם

אני שילמתי עליו 700 אבל בתור חלק מעסקה(ובגלל איזה עיכוב..)

אז אני מאמין שהוא ימצא אותו ב850..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים