עבור לתוכן

צריך בעזרה ללעשות OC לאטלון 2400+

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל אני יודע שהלוח לא בדיוק מעולה לOC

וגם המאוורר של המעבד הוא סטוק וגם הספק גנרי

אבל רק לצורך Oblivion אני רוצה לנסות לעשות OC למעבד

לפי מה שאני זוכר 2400 יכול להגיע לבערך רמה של 2800 על מאוורר בסיסי

ואני מקווה להגיעה לזה הכשיו שהטמפרטורות בחוץ מתחילות לרדת (פתחתי תדלת של המארז בקיץ)

הכשיו אני מקווה שאפשר לעשות את זה בלי לשנות מתחים כי אני לא רוצה ליתעסק בOC מורכב אלה בOC פשוט דרך תוכנה

בכל מיקרה אני נוב בOC ורק פה ושם עשיתי ניסוים קטנים ובאחרון לפני כמה חודשים היתי צריך לאפס תביוס

כי עשיתי משהו לא נכון

בכל מיקרה המיפרט שלי בצד ואם צריך OC גם לכרטיס או זיכרונות וזה OC שנוב יכול ליסתדר איתו

אז תמליצו ותסבירו לי בבקשה ותיזכרו שזה מיועד רק לOblivion שיושב עצלי במחשב

אבל אני לא משחק בו ביגלל האיטיות בגרפיקה סבירה והגועל בהגדרות נמוכות

ואני לא מצפה להגיעה לרמה של קונרו 6800 \1950XTX \ו4 גיגה זיכרון :lol: :lol: :lol: :'(

אבל בכל זות שיפור של 20% אם זה אפשרי מאוד יעזור לי בתודה גולם

פורסם

תוריד את התוכנה EasyTune של גיגהבייט, תתחיל להעלות איתה תדרים ולבדוק יציבות ע"י PRIME95, תעצר איפה שתעצר.

תוריד יחס לזכרונות במידה ונראה לך שהם מגבילים אותך.

תשמור על הטמפרטורה, וכמובן אל תגע במתח של המעבד (במיוחד בגלל שאתה עם קירור סטוק).

קח בחשבון שיש מצב שהלוח שלך לא נועל אוטומטית תדרי PCI\AGP, אז תצטרך לפני תחילת האוברקלוק להכנס לביוס ולוודא שהם עומדים על 33\66.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תוריד את התוכנה EasyTune של גיגהבייט, תתחיל להעלות איתה תדרים ולבדוק יציבות ע"י PRIME95, תעצר איפה שתעצר.

תוריד יחס לזכרונות במידה ונראה לך שהם מגבילים אותך.

תשמור על הטמפרטורה, וכמובן אל תגע במתח של המעבד (במיוחד בגלל שאתה עם קירור סטוק).

קח בחשבון שיש מצב שהלוח שלך לא נועל אוטומטית תדרי PCI\AGP, אז תצטרך לפני תחילת האוברקלוק להכנס לביוס ולוודא שהם עומדים על 33\66.

בהצלחה.

אם אתה מבין את זה-

SUPER CARD 使用手册 繁體中文

(SUPER CARD)是GBA游戏机的辅助设备,利用这套系统可以在GBA上玩游戏,看电影、电子书、漫画书、图片查看、音乐播放等以达到娱乐及学习、开发等用途。游戏电影卡(SUPER CARD)支持IQUE LITE/NDS LITE。

其标本原理是利用MICRO SD卡的超大容量,(MICRO SD卡128M就相当于一般烧录卡的1G容量)IQUE LITE/NDS LITE可以很方便地运行MICRO SD卡上的GBA/NDS游戏。MICRO SD卡上的内容是由MICRO SD读卡器通过电脑的USB接口拷贝到MICRO SD卡上的,使用十分方便,和U盘的使用一样

אני מבין את מה שאמרתה :lol: :lol: :lol:

אני נוב בתחום ואני צריך הסברים פשוטים

ותודה על העזרה אבל בבקשה לפי -

1

2

3

וכו

פורסם

תעשה קצת חיפוש בפורום, תלמד את המשתנים שיש לך באוברקלוקינג.

אתה יודע מה זה יחס ותזמונים לזכרונות?

באס, מכפלה?

תדרים של PCI\AGP ונעילה שלהם?

אם לא תדע דברים כאלה כשאתה מתחיל אוברקלוקינג, יכול להיות שהמעבד יהיה קצת יותר מהיר, אבל אתה תדפוק נושאים אחרים כמו הרדיסק וכו...

בקיצור בתחילת האוברקלוק תכנס לביוס ותראה שהתדרי PCI\AGP נעולים על 33\66 (בשביל לראות איפה האפשרות הזאת תשתמש ב MANUAL מהאתר של גיגהבייט, או בחוברת אם עדיין יש לך אותה).

אתה יכול לנסות להעזר גם ב REVIEWS על הלוח שלך בדר"כ יש שם סקרין שוטים של חלקים חשובים.

אחרי שאתה מוודא שהתדרים נעולים.

תכנס בוידוס לתוכנה איזי טיון 5, שאתה יכול להוריד מהאתר של גיגהבייט או אפילו למצוא לינק יותר ישיר בגוגל.

תעלה איתה קצת את הבאס, תבדוק יציבת ע"י PRIME95 (תעשה חיפוש, לפני פחות משעה רשמתי איך להפעיל אותה).

תראה שהטמפרטורות לא קופצות לך לשמיים (דרך איזי טיון יש לך אפשרות גם לראות את הטמפרטורות).

תעלה לאט לאט, כשתתקע במצב של חוסר יציבות תנסה להוריד את היחס של הזכרונות לטובת המעבד.

כשתתקע במצב של טמפ גבוהה מידי, פשוט תפרוש (:

מצטער שאני מריץ אותך על כל דבר לעשות חיפוש, אבל ככה אתה תזכה לטקסט הרבה יותר מפורט גם של אחרים וגם שלי שכתבתי בעבר, ותוכל ללמוד על זה הרבה יותר לעומק מאשר שאני אכתוב לך על זה בקצרה פה.

בהצלחה, וכמובן בכל בעיה או אי הבנה אתה יכול לכתוב את זה פה, או לפנות אלי במסרים.

פורסם
  • מחבר

הAGP שלי כתוב נורמל (רגיל) וגם הPCI

אין לי מושג מה זה אומר ולא ראיתי באף מקום מיספרים כמו66\33

מה שכן ראיתי זה אפשרות לשנות מתחים אבל אני לא רוצה

חוץ מיזה המעבד ב50 מעלות בביוס ואין לי מושג אם זה בסדר

בכל מיקרה אם נורמל זה בסדר והטמפרטורה איך ממשיכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים