עבור לתוכן

מערכת רמקולים למוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!!

חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח).

תודה רבה!

פורסם

ה X530 וגם ה T6060 ממש נחמדות למשחקים וסרטים, שצריך 5.1

אבל לאיכות צליל גבוהה ודיוק במוזיקה, אני ממליץ בחום לסלוד לכיוון Altec Lansing, אפילו אם זה דורש לרדת ל2.1, זה פשוט שווה את זה כשמדובר במוזיקה.

פורסם
  • מחבר

אם כבר 2.1 לא עדיף CREATURE 2.1 JBL ?

פורסם

לצערי אין לי ניסיון איתם, אבל ממה שהבנתי ה ATP3 מתחרים איתם בקשיחות,

שווה להריץ חיפוש פה בפורום וגם בגוגל (:

פורסם

אני התחדשתי לי לפני כחודש ב X-530 חדשים ונוצצים ב 480 שקל (סחבתי מצרפת)

שווים כל אגורה ושקל ויורו

איכות קול מעולה ,ואיכות מוזיקה מספיקה ביותר,ביצעים בסרטים עוד לא יצא לי לבדוק בסראונד מלא(מחוברים לDVD בסלון דרך הממיר שקיבלתי איתם לRCA רגיל)

אבל כשהסרט בא בדובלי האיכות פשוט פצצות לגבות

פורסם
  • מחבר

מגניב! תהנה מהרמקולים!

אתם יודעים אם הכרטיס קול שלי (SB live! Wave Device) יתמוך טוב ברמקולים האלה (X530 Logitech )? אני מתכוון, אם ישמעו טוב בסרוונד וישמעו בארבעה רמקולים מוזיקה...?... יש לי מערכת מעפנה של קריאייטיב 5.1 והכרטיס תומך בה מצויין. יכול להיות שבה X530 Logitech הוא לא יתמוך טוב ?

שאלה נוספת, מה האורך של הקבלים של הרמקולים?? פשוט בחדר שלי אני צריך קבלים יחסית ארוכים והבנתי שבעייתי להאריך\להחליף את הקבלים של הרמקולים האלה... (אני צריך את האחורי השמאלי 7.5M+- ואת הקדמי המשאלי משהו סביב 4.5M... )

תודה רבה מראש! ! !

פורסם

לי יש X530 ואני גם מרוצה מהם מאוד

אחרי כמה זמן של התרגלות אני כבר לא מתלהב מהם כל כך, אבל הם מספקים את הסחורה ואין לי תלונות

אני עובד איתם עם כרטיס OnBoard ככה שאני מניח שלא תהיה לך בעיה בקטע הזה

ובקשר לחוטים.. אני עייף ואין לי כוח ממש למדוד אותם כרגע, אבל אני בטוח שהם לא מגיעים לאורך של 7 מטר =\

יש להם אפשרות לסובב אותם ואז לשים אותם על הקיר עם מסמר וזה יוצא מגניב, אבל חבל שהחוט קצר מידי בשביל להגיע לפינות החדר שלי

עכשיו בקשר לשאלה בתחילת הדיון

הייתי אומר שהרמקולים מתאימים יותר לסרטים ומשחקים מאשר למוזיקה

למה? כי קבצי MP3 אף פעם לא ינצל את כל חמשת הערוצים, מה שמשחקים וסרטים כן יכולים לתמוך

אם יותר חשוב לך מוזיקה הייתי הולך על ATP3 [שזה דיי זול, אז אולי אפילו משהו יותר יקר], דווקא בגלל שהיא מערכת 2.1 יש אותה לחברה שלי והיא מפיקה צליל הרבה יותר מדויק ובאסים יותר עמוקים

מה שמזכיר לי שהבאסים ב-X530 דיי מאכזבים, אם אני מסובב אחרי החצי מתחילים לשמוע חריקות כאלה מוזרות, ואם אני מסובב עד הסוף בשירים עם באסים חזקים בכלל שומעים בלאגן שלם שלא קשור לשיר בוקע מהסאב

בקיצור זאת מערכת טובה ששווה את הכסף, אבל אתה צריך להחליט אם לקנות אותה או לקנות איזה מערכת 2.1 שתביא ביצועים גבוהים יותר במוזיקה באותו מחיר

פורסם
  • מחבר

פשוט אני אוהב לשמוע מוזיקה מארבע רמקולים וסאב... אז לכן ה X530 ניראים הכי אטרקטיבים בשבילי. . .

וזה ממש בעייתי להאריך את הקבלים? זה אפשרי בכלל? אפשר לחתוך את הקבל בקצה שלו, לחבר לקצה קבל נוסף של שתי יציאות (+ & -) ולקצה של הקבל הנוסף לחבר את הבננה שמתחברת לסאב? זה יעבוד או שהקבלים של הרמקולים האלה בנויים אחרת? זה יוכל לפגוע באיכות הצליל?

פורסם

דבר ראשון כבל

דבר שני אתה צריך לא לטעות בין הפלוס והמינוס ויש לך יותר משני כבלים נראה לי

לא עדיך לקנות כבל מאריך עם מולקס עליו מוכן מהחנות?

פורסם

משהו יכול לעשות טובה להגיד בדיוק מה האורך של הכבלים???ואם הם מספיק ארוכים?

פורסם

אים אנחנו בדיון על רמקולים......אני מחפש רמקולים למחשב רק בשביל מוזיקה ושהמחיר שלהם לא יעלה על 400 שקל...

2.1 אפילו רק שתי רמקולים לא אכפת לי העיקר שהאיכות במוזיקה תהיה הכי טובה...

יש לי כרגע שתי רמקולים של חברת MAGNAT סטריאו הם איתי כבר 4 שנה זהו הבאס נהרס(באסים מובנים)

אים מישהו ימצא רמקולים למחשב של MAGNAT אז זה יהיה עוד יותר טוב אני מחפש אותם בנרות עד מחיר של 500 שקל..האיכות של החברה הזאת מדהימה

פורסם

Sheepmaster,

אתה מתבקש לא לגנוב שרשורים של אחרים.

פתח לך שרשור משלך.

בכלאופן, השאלה שלך נענתה כבר אין ספור פעמים, אתה מוזמן לחפש בפורום.

התשובה היא Altec Lansing ATP-3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים