פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שלום,ביום שבת האחרון (אתמול) ישבתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את ה-Windows.לאחר הפירמוט שעבר בהצלחה, הועתקו הקבצים החיוניים להתקנת המערכת בהצלחה, והמחשב עשה ריסטארט, כמו שצריך לקרות. אחרי הריסטארט מקבלים כבר מסך טעניה רגיל, רק שהוא טוען את תוכנת ההתקנה שלו, והוא נתקע בשלב זה. המערכת המדוברת היא Windows XP Pro Eng SP2.עד הפירמוט הייתה מותקנת מערכת Windows XP Pro SP1 Heb שעברה Update לSP2. כשניסיתי לאחר מכן להתקין את המערכת הישנה (הזו בעיברית), ההתקנה עברה חלק.ניסיתי להתקין את המערכת על מחשב אחר, מכיוון שיכול להיות שהדיסק לא תקין, והמערכת הותקנה כמו שצריך וללא יותר מידי צרות.החלפתי דיסק קשיח במחשב המדובר מכיוון שחשדתי שהבעיה היא דיסק קשיח גמור, אך הבעיה חזרה על עצמה.אני נוטה לחשוב שהבעיה קשורה לSP2, אבל זה נשמע לי מוזר מכיוון שעד הפירמוט ה-SP2 עבד בסדר.מה שמחזק את החשד שלי זו העובדה שכאשר ניסיתי להתקין SP2 על המערכת העיברית המחשב נתקע באותו שלב בדיוק.שתי המערכות חוקיות לגמרי, אגב.את המפרט ניתן לראות בצד ימין.תודה רבה ומחכה לפיתרון לבעיה המוזרה, יואב.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אותה בעיה הייתה לי בדיוק כמה פעמיםשים לב אחיאו כרטיס מסך (דרייבר של האקס פי לא מסתנכרן עם החומרה או שהכרטיס פשוט לא טוב)או מסך
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים Goadzilla המסך מקבל/שולח אותות לכרטיס מסך, לכן הבעייה לא יכולה להיות במסך עצמו.יואב תנסה לנתק את כרטיס הרשת ובנוסף תנתק את ה CDROM ותחזור על ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.