פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים היי ותודה מראש על העזרהקניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו, כשאני לוחץ על כפתור הON בהתחלה לא קורה כלום, אם אני לוחץ עוד כמה פעמים המאורר של המעבד נותן כמה סיבובים ונכבה, שאר המאווררים של המארז לא מסתובבים והנורה שמראה שיש חשמל בלוח אם דולקת..מה יכולה להיות הבעיה? המעבד?תודה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר הממ..אם זה לא היה במקום הנכון אז המאוורר של המעבד לא היה נדלק לכמה שניות לא?זה ממש מוזר, הוא נדלק לממש..שניים שלושה סיבובים ומפסיק..המאורר של הספק או המאווררים של הספק לא זזים.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים קרא לי בדיוק הבעיה הזאתי ואני לא חיברתי למקום הנכוןהמאוורר גם הסתובב כמה שניות והפסיק זה משהו מהחיבורים של הלוח אם לפנל וכל זה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר זה לא זה, הלוח הוא DFI Iinfinity 975X ויש עליו כפתור שמדליק את המחשב ללא קשר למארז....גם בשימוש בכפתור הזה קורה אותו הדבר
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים כשחיברת את הלוח למארז האם חיברת את הברגים האלו(ראה תמונה) להגבהת הלוח? כמו כן תבדוק שחיברת את כול חיבורי המתח ללוח כמו שצריך(אל תשאיר אפילו חיבור אחד של מתח שנמצא על הלוח)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ברגים אלו מגביהים את הלוח כדי שלא יגעו בגוף המארז, כידוע מתכת מוליכה ולכן אם אתה מחבר את הלוח ללא הברגים הלוח ייגע בגוף המארזוייוצר קצר.במידה ולא חיברת את הברגים הללו חבר אותם מיידית! כדי לא לגרום נזק נוסף ללוח אם(אם נגרם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.