פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבותשל המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר כן אחי זה מה שאני רוצא אם רק היתה מסביר לי איך אני מג'מפר אותו כ master והאם הכבל גם קובע איך אני מתקין אותו ,כי ניסתי כמה פעמיםוכניראה אני מפספס משהו...האם להשאיר את הכבל של הדיסק קשיח איך שהוא בתמונה ?
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אחי אם יש לך כונן קשיח מסוג של sata אז אתה בכלל לא צריך לג'מפר אותו אבל אם זה מסוג ישן אז אתה צריך לג'מפר אותו תגיד לי כמה חיבורים h.d.d יש לך ממה שאני הבנתי יש לך שניים אבל תגיד לי במדיוק ואני יגיד לך בדיוק מה לעשות ככה החיבורים ניראיםhttp://img143.imageshack.us/my.php?image=568nd2.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר תודה לך: יש לי דיסק אחד של maxtor מסוג ata ובלוח אם אני כן יודע מהכן לחבר וגם ב cmos ביוס אני יודע לשנות ,מה שאני מפספס זה אם לחבראת הכבל ata על מנת שיהי master באמצע הכבל, או שבסוף הכבל ,ולג'מפר כמו שבתמונה שצירפתי ,מה שמגניב שהוא לא נותן לי שאחבר אותו עם כבל לבד ,רק אם אני מצרף כונן דיוידי באותו כבל ,ובגלל זה המערכת לא יציבה ...
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אתה צריך לחבר את ההארדיסק לקצה של הכבל, לג'מפר אותו כמסטרולחבר לאמצע הכבל את הסידי, לג'מפר אותו כסלייב.ותוודא שהכבל מחובר ללוח אם ביציאה IDE1 או לחילופין PRIMARY IDEכתוב על הלוח אם איזה יציאה זאת ^^בדרך כלל הצד שמתחבר ללוח אם הוא בצבע כחול, בהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים תיראה בתמונה איפה שרשום jumper שמה אתה מג'מפר אותוhttp://www.storagereview.com/guideImages/z_wdc_hdop.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר תודה לך :הקישור שרשמת לא עובד ,השאלה שלי האם חיבור הדיסק קשיח באותו כבל ata יחד עם צורב לא מפריע .כי אומרים שכננים קשיחים מסוג ata צריכים להיות לחוד על ה primary .והכוננים dvd וצורב על כבל ata אחר וערוץ השני..תודה לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.