עבור לתוכן

בעיה לחיבור דיסק קשיח תעזרו לי בקשה!

Featured Replies

פורסם

אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות

של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את

האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תחבר את שני הכוננים ביחד ואת הדיסק הקשיח תשאיר לבד

פורסם
  • מחבר

כן אחי זה מה שאני רוצא אם רק היתה מסביר לי איך אני מג'מפר אותו כ master והאם הכבל גם קובע איך אני מתקין אותו ,כי ניסתי כמה פעמים

וכניראה אני מפספס משהו...

האם להשאיר את הכבל של הדיסק קשיח איך שהוא בתמונה ?

פורסם

כנס לפה ותחבר את הדגם

המדויק של הדיסק קשיח וה Flash Guide כבר יעזור לך

פורסם

אחי אם יש לך כונן קשיח מסוג של sata אז אתה בכלל לא צריך לג'מפר אותו אבל אם זה מסוג ישן אז אתה צריך לג'מפר אותו תגיד לי כמה חיבורים h.d.d יש לך ממה שאני הבנתי יש לך שניים אבל תגיד לי במדיוק ואני יגיד לך בדיוק מה לעשות ככה החיבורים ניראים

http://img143.imageshack.us/my.php?image=568nd2.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה לך: יש לי דיסק אחד של maxtor מסוג ata ובלוח אם אני כן יודע מהכן לחבר וגם ב cmos ביוס אני יודע לשנות ,מה שאני מפספס זה אם לחבר

את הכבל ata על מנת שיהי master באמצע הכבל, או שבסוף הכבל ,ולג'מפר כמו שבתמונה שצירפתי ,מה שמגניב שהוא לא נותן לי שאחבר אותו עם כבל לבד ,רק

אם אני מצרף כונן דיוידי באותו כבל ,ובגלל זה המערכת לא יציבה ...

פורסם

אתה צריך לחבר את ההארדיסק לקצה של הכבל, לג'מפר אותו כמסטר

ולחבר לאמצע הכבל את הסידי, לג'מפר אותו כסלייב.

ותוודא שהכבל מחובר ללוח אם ביציאה IDE1 או לחילופין PRIMARY IDE

כתוב על הלוח אם איזה יציאה זאת ^^

בדרך כלל הצד שמתחבר ללוח אם הוא בצבע כחול, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך :

הקישור שרשמת לא עובד ,השאלה שלי האם חיבור הדיסק קשיח באותו כבל ata יחד עם צורב לא מפריע .

כי אומרים שכננים קשיחים מסוג ata צריכים להיות לחוד על ה primary .והכוננים dvd וצורב על כבל ata אחר וערוץ השני..

תודה לכם.

פורסם

עדיף ואף מומלץ לחבר את הדיסקים הקשיחים לחוד ואת הכוננים האופטים לחוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים